Parteneriat

Luni, 26 Iulie 2010 | Industrie

BMW şi Daimler vor colabora la construcţia cadrelor pentru scaune

BMW şi Mercedes-Benz vor folosi aceleaşi cadre pentru scaunele viitoarelor modele pentru a economisi 200 de milioane de euro pe an. Cu toate acestea, nu vor exista asemănări la exterior între scaunele celor doi constructori.
Marti, 08 Iunie 2010 | Industrie

Volkswagen a întrerupt discuţiile cu Proton privind parteneriatul lor

Discuţiile dintre Volkswagen şi Proton au fost întrerupte pentru a doua oară în ultimii trei ani. Cei de la Volkswagen au întrerupt discuţiile deoarece au alte priorităţi în acest moment.
Joi, 03 Iunie 2010 | Autoipoteze

Urmaşul lui Nissan 370Z ar putea avea motoare Mercedes

Există posibilitatea ca urmaşul lui Nissan 370Z să aibă o gamă de motorizări diversificată şi să fie echipat cu motoare Mercedes-Benz, graţie parteneriatului dintre Daimler şi grupul Renault-Nissan.
Marti, 25 Mai 2010 | Modele noi

Daimler şi Toyota ar putea colabora pentru dezvoltarea vehiculelor cu hidrogen

Toyota şi Daimler ar putea să colaboreze pentru dezvoltarea şi producţia de vehicule electrice. Şefii celor două corporaţii şi-au exprimat deja interesul pentru acest parteneriat pentru viitorul automobilului.
Joi, 06 Mai 2010 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen au anuntat un parteneriat nou in China

Concernul PSA Peugeot-Citroen a anuntat un parteneriat nou in China, semnat cu cei de la Changan Automobile Group. Noul parteneriat nu afecteaza in niciun fel contractul existent cu cei de la Dongfeng Motor Group Co.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Modele noi

Peugeot si Citroen vor crea un SUV compact bazat pe Mitsubishi ASX

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au semnat inca un parteneriat cu Mitsubishi, de data asta dedicat constructiei a doua modele bazate pe noul SUV compact Mitsubishi ASX.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Industrie

Daimler si Renault-Nissan, posibile divergente din cauza bateriilor

Atat Daimler, cat si Renault-Nissan vor sa devina numarul unu in productia de baterii pentru automobile, iar acest lucru ar putea duce la un conflict intre cele doua companii.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Formula 1

Force India mizeaza pe tehnologia CFD

Force India a anuntat incheierea unui parteneriat pe trei ani prin care compania Computational Research Laboratories va dezvolta monopostul echipei prin intermediul tehnologiei Computational Fluid Dynamics.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Renault va furniza motoare pentru Red Bull in 2010

Renault si Red Bull Racing au confirmat continuarea parteneriatului pentru furnizarea motoarelor, dupa ce echipa franceza a fost vanduta grupului Genii Capital.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Industrie

Chrysler incheie parteneriatul cu Hyundai si Mitsubishi

Grupul Chrysler a pus capat parteneriatului cu Hyundai si Mitsubishi. Colaborarea avea ca scop producerea unor propulsoare cu patru cilindri.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Industrie

Peugeot ar putea forma o alianta cu Mitsubishi

Publicatia fracenza La Tribune a anuntat o potentiala colaborare dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen si japonezii de la Mitsubishi.
Joi, 27 August 2009 | Industrie

Chrysler si Nissan intrerup colaborarea de comun acord

Chrysler si Nissan vor renunta la contractul semnat in urma cu cateva luni, deoarece acesta nu mai este profitabil pentru niciuna din parti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Iulie 2009 | Industrie

Volkswagen a salvat Karmann de la faliment cu o comanda ferma

Volkswagen a semnat un contract in valoare de peste zece milioane de euro cu Karmann, pentru constructia si dezvoltarea de vehicule electrice. Carosierul german are astfel ocazia de a iesi din faliment si de a deveni din nou profitabil.
Marti, 07 Iulie 2009 | Industrie

Fiat a semnat un parteneriat cu un producator din China

Fiat va produce automobile in China cu ajutorul celor de la Guangzhou Automobile Group. Primul model care va fi produs in noua fabrica este Fiat Linea, si va iesi pe linia de productie in anul 2011.
Marti, 19 Mai 2009 | Industrie

Daimler a cumparat 10% din Tesla

Daimler si Tesla au semnat un parteneriat in urma caruia Tesla va produce un Smart fortwo electric, iar Daimler va investi o suma considerabila in compania americana.
Vineri, 08 Mai 2009 | Industrie

Seful Mercedes: "Ne dorim o alianta cu BMW"

In Germania ar putea lua nastere o colaborare stransa intre cei mai importanti actori de pe piata modelelor premium. Mercedes a anuntat oficial ca isi doreste o colaborare pe picior de egalitate cu BMW.
Miercuri, 18 Martie 2009 | Industrie

Chrysler a incetat discutiile cu Great Wall Motors

Chrysler a oprit tratativele cu chinezii de la Great Wall Motors deoarece nu mai sunt interesati de o colaborare cu acestia.
Luni, 16 Martie 2009 | Intern

Mercedes, partenerul emisiunii Garantat 100%

Marca germana a stabilit un parteneriat cu una dintre cele mai apreciate emisiuni culturale din media romaneasca.
Marti, 10 Martie 2009 | Siguranta

ADAC va folosi modele Kia pentru antrenamentul cursantilor sai

Kia a semnat un parteneriat cu ADAC in urma caruia compania coreeana va livra 200 de automobile pentru cursurile de siguranta organizate de ADAC.
Vineri, 13 Februarie 2009 | Mediu

Volkswagen si Toshiba vor dezvolta o linie de vehicule electrice

Volkswagen intentioneaza sa dezvolte o gama de modele electrice bazate pe platforma conceptului Up!. Pentru a reusi germanii au apelat la ajutorul Toshiba.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Red Bull, Nissan, Lotus, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru