Chrysler incheie parteneriatul cu Hyundai si Mitsubishi

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Grupul Chrysler a pus capat parteneriatului cu Hyundai si Mitsubishi. Colaborarea avea ca scop producerea unor propulsoare cu patru cilindri.

Grupul Chrysler a anuntat astazi ca a incheiat alianta prin care producea motoare cu patru cilindri impreuna cu Hyundai si Mitsubishi. Legatura dintre cei trei producatori dura din 2005. De acum inainte, uzina Chrysler de la Dundee va produce motoare numai pentru masinile Grupului Chrysler, incluzand aici modele precum Dodge Caliber, Jeep Compass si Jeep Patriot.

Aceasta nu este singura alianta pe care Chrysler o incheie de la intrarea sub tutela Fiat. Acum o luna, grupul american anunta ca renunta la o colaborare de productie cu Nissan in urma careia Chrysler le oferea celor de la Nissan tehnologie pentru modelele utilitare, iar japonezii le ofereau la schimb americanilor know-how pentru productia unor modele de segment redus.

via | Chrysler

Comentarii (1)

  • ...
    wow... motoare chrysler impreuna cu cele hyundai sigur vor rupe gura targului :)) sa fim seriosi.... curuiasa totusi intrarea mitsubishi... astept primele motoare pana sa-mi dau cu parerea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru