Parteneriat

Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen, despre un posibil parteneriat cu Ford: “Vrem să avem o alianță strategică și echilibrată”

Grupul Volkswagen și constructorul american Ford sunt aproape să semneze o colaborare și să formeze o alianță în mai multe sectoare de activitate, printre care și vehiculele comerciale. Totodată, cele două entități vor să colaboreze pentru a-și îmbunătăți competivitatea pe piață.
Vineri, 13 Iulie 2018 | General

Renault a devenit partener auto oficial pentru echipa de fotbal Paris Saint-Germain: colaborarea se va întinde pe 3 ani

Renault și Paris Saint-Germain au anunțat semnarea unui parteneriat oficial. Colaborarea dintre cele două branduri se va întinde pe următoarele 3 sezoane din campionatul francez de fotbal.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini autonome

Google vrea să-și aducă mașinile autonome în Europa: Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover, posibili parteneri pentru divizia Waymo

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, vrea să-și extindă activitatea în afara Statelor Unite. Americanii caută parteneri în Europa astfel încât să ofere servicii de mobilitate cu mașini “care se conduc singure”.
Marti, 15 Mai 2018 | Industrie

Nissan vrea să continue parteneriatul cu Renault: “Alianța noastră trebuie să funcționeze ca până acum, cu independență pentru fiecare companie”

Nissan și Renault caută mai multe soluții pentru ca alianța lor să fie consolidată și după schimbarea actualei conduceri, potrivit unui anunț al japonezilor. Nissan a dezmințit fuziunea cu Renault, spunând că fiecare companie trebuie să-și păstreze independența, iar alianța trebuie să funcționeze ca până acum.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Google și Jaguar vor să creeze o flotă de mașini autonome: 20.000 de unități I-Pace vor fi testate în SUA

Google, prin divizia sa Waymo, a semnat un parteneriat cu Jaguar Land Rover prin care va dezvolta o flotă de mașini autonome. Colaborarea presupune 20.000 de unități Jaguar I-Pace care vor fi echipate cu tehnologii autonome și care vor fi testate pe drumurile publice din Statele Unite.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely se gândesc la o alianță între Volvo și Daimler: nemții nu vor însă ca tehnologia lor să ajungă pe mâna rivalilor

Geely se gândește la o posibilă alianță între Volvo și Daimler, însă planul chinezilor nu este pe placul șefilor celor doi constructori auto.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Masini autonome

Uber și Toyota vor să colaboreze în dezvoltarea mașinilor autonome: “Am avut discuții foarte bune despre creșterea acestui parteneriat”

Uber și Toyota au în plan să facă echipă în vederea dezvoltării tehnologiilor necesare pentru mașinile autonome, potrivit Bloomberg.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Tehnologie

Continental și Nvidia vor dezvolta sisteme autonome de nivel 3 folosind inteligența artificială: tehnologia va fi disponibilă peste 3 ani

Continental și Nvidia au anunțat semnarea unui parteneriat prin care vor folosi inteligența artificială pentru a dezvolta sisteme autonome de nivel 3, tehnologia urmând să fie gata în următorii 3 ani.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Toyota și Mazda vor construi o fabrică în SUA: investiție de 1.6 miliarde de dolari

Statul american Alabama va găzdui o fabrică auto ce va fi construită de Toyota și Mazda, în urma unei investiții care se ridică la 1.6 miliarde de dolari.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Tehnologie

Parteneriat: BMW și americanii de la Solid Power vor să dezvolte baterii solide care să mărească autonomia mașinilor electrice

BMW a încheiat un parteneriat cu firma americană Solid Power prin care cele două entități vor dezvolta baterii solide care să mărească autonomia viitoarelor mașini electrice.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Tehnologia computerelor cuantice: Volkswagen vrea să dezvolte bateriile pentru mașinile electrice printr-un parteneriat cu Google

Volkswagen a anunțat un parteneriat cu Google prin care vrea să dezvolte tehnologia bateriilor electrice cu ajutorul computerului cuantic al americanilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Aprilie 2017 | Modele noi

Audi și Porsche vor dezvolta împreună platforma unor mașini electrice și autonome programate în 2025

Audi și Porsche au anunțat semnarea unui parteneriat care prevede dezvoltarea unei arhitecturi comune. Aceasta ar urma să suporte electrificarea și tehnologiile necesare rulării autonome.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen întoarce spatele Grupului Fiat-Chrysler, dar semnează un parteneriat cu Tata Motors pentru piața din India

Volkswagen urmărește de multă vreme extinderea zonei sale de influență pe piața din India. Pentru a avea mai mult succes pe o piațăîn care prețul primează în alegerea unei mașini, germanii și-au unit forțele cu Tata Motors.
Vineri, 28 August 2015 | Intern

Țiriac Auto va colabora cu Federația Română de Fotbal în următorii patru ani

Țiriac Auto a anunțat că va oferi suport logistic și financiar Federației Române de Fotbal în următorii patru ani. Cele două entități vor susține drumul echipei naționale de fotbal la Euro 2016 și Euro 2020, precum și la Campionatul Mondial din 2018.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler poartă discuţii pentru achiziţia unui pachet de acţiuni la MV Agusta, un producător italian de motociclete

După ce Audi a cumpărat marca italiană Ducati, un alt constructor premium din Germania ar putea investi într-un producător italian de motociclete. Zvonurile anunţă că Daimler discută o achiziţie de până la 25% din acţiunile MV Agusta.
Joi, 09 Mai 2013 | Industrie

Daimler şi Aston Martin poartă din nou discuţii privind o potenţială colaborare

Aston Martin şi Daimler discută din nou o potenţială colaborare. De data aceasta, cei doi parteneri ar putea să împartă furnizori, tehnologii şi motorizări.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Fiat ar putea semna un nou parteneriat cu Suzuki

Sergio Marchionne, şeful Grupului Fiat, a declarat într-un interviu că doreşte să strângă legăturile cu marca Suzuki.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: BMW va furniza motoare diesel pentru Toyota şi primeşte în schimb sisteme hibride

BMW şi Toyota au oficializat parteneriatul lor. Nemţii vor furniza motoare diesel, iar japonezii vin cu tehnologie hibridă. Primele motoare BMW debutează în gama Toyota în 2014.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Industrie

Suzuki merge în instanţă cu Volkswagen

Suzuki a apelat la Curtea Internaţională de Arbitrare a Camerei Internaţionale de Comerţ din Londra pentru a rezolva definitiv problemele cu Volkswagen AG.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Red Bull, Nissan, Lotus, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru