OFICIAL: Renault va furniza motoare pentru Red Bull in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Renault si Red Bull Racing au confirmat continuarea parteneriatului pentru furnizarea motoarelor, dupa ce echipa franceza a fost vanduta grupului Genii Capital.

Renault a vandut 75% din actiunile echipei catre fondul de investitii Genii Capital, insa echipa franceza va continua sa concureze in Formula 1 sub acest nume. Dupa aceasta tranzactie, constructorul francez va produce motoare pentru Formula 1 si va furniza unitati si pentru Red Bull Racing, partenerul Renault din ultimii trei ani.

Christian Horner, seful Red Bull Racing, este incantat de oportunitatea de a continua colaborarea cu Renault, prin prisma rezultatelor excelente obtinute in acest an.

"2009 a fost cel mai bun sezon al echipei Red Bull Racing de pana acum. Intr-un an am obtinut sase victorii si doua duble si niciuna dintre ele nu ar fi fost posibila fara sprijinul si asistenta primita de la partenerii nostri de la Renault. Suntem foarte multumiti de modul in care lucreaza cu noi si asteptam cu nerabdare continuare parteneriatului nostru fructuoas in 2010", a declarat britanicul.

Dupa ce in sezonul 2006 a utilizat motoare Ferrari, Red Bull Racing a incheiat un contract pe trei ani cu Renault, insa prelungirea acestuia a devenit incerta dupa aparitia speculatiilor privind retragerea constructorului francez din Formula 1.

Via | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru