Mercedes, partenerul emisiunii Garantat 100%

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.03.2009
Marca germana a stabilit un parteneriat cu una dintre cele mai apreciate emisiuni culturale din media romaneasca.

Mercedes si emisiunea Garantat 100% au anuntat debutul unui parteneriat care incepe in luna martie si care vizeaza alaturarea unor branduri care au facut istorie in domeniile lor. Marca germana se aliaza, astfel, cu una dintre cele mai longevive emisiuni culturale romanesti, care de 10 ani transfera intr-un mediu din ce in ce mai toxic - televiziunea - traditia bunului gust si a culturii.

"Mercedes-Benz si Garantat 100% sunt unite de grija obsesiva pentru calitate, de pasiunea pentru creativitate si inovatie, de perseverenta cu care construiesc in jurul principiilor fondatoare. In plus, fiecare dintre membrii acestui parteneriat are ca preocupare constanta educarea mediului in care traieste", se arata in comunicatul Mercedes remis redactiei.

Garantat 100% a ajuns la 10 ani de emisiune neintrerupta pe canalul national de televiziune, gazduind in aceasta perioada unele dintre cele mai importante nume din mediul cultural autohton si international, printre care se numara Sarah Brightman, Nigel Kennedy, Claude Lelouch, Vanessa Redgrave, Pascal Bruckner, Wally Olins, Joe Cocker si John Anderson.

"Dupa 10 ani parcursi de Garantat 100%, scopul acestei emisiuni este in continuare unul care poate fi descris simplu: sa vorbim despre cultura in termenii care pot captiva publicul.

Incepand cu acest an, alaturi de noi este Mercedes-Benz, un brand care se confunda cu istoria automobilismului. Nu mi-as fi putut imagina un partener mai potrivit”, a declarat Catalin Stefanescu, realizatorul si gazda emisiunii Garantat 100%.

Incepand cu aceasta luna, in fiecare duminica seara, pe TVR1, de la ora 22.25, Garantat 100% va oferi spectatorilor sai rubrici noi care sunt un pas înainte in demersul de a media intre manifest?rile de cultura si toate categoriile de public. Rubrica "Taxi driver" este construita din istoriile taximetristilor. Ei sunt permanent în dialog cu clientii si pot reprezenta un barometru exact al gusturilor si optiunilor culturale. "Arhiva Garantat 100%" va redifuza cele mai apreciate filme si reportaje prezentate de-a lungul timpului in emisiune, iar clipurile despre "Mari romani (printre care cele cu Regina Maria, Petre Tutea si Dinu Lipatti) vor fi difuzate in a doua parte a emisiunii, destinata tinerilor.

via | Mercedes

Comentarii (2)

  • andr3i
    felicitari
    felicitari baieti e un parteneriat foarte bine primit.
    0 0
  • Excelenta
    Excelenta si rafinamentul se reintalnesc sub o noua forma. Acest parteneriat este cum se poate mai rezonant iar cei care l-au gandit si pus in parctica merita felicitari.

    Bravo Mercedes, in sfarsit incepe si marca asta sa revina acolo unde ii e locul ca parca prea e plin de BMW si s-a dezechilibrat balanta.

    Felicitari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru