Titi Aur a demarat un parteneriat cu Asirom pentru promovarea condusului preventiv

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Pilotul de raliuri Titi Aur va promova conduita preventivă la volan cu ajutorul celor de la Asirom. Odată cu noul parteneriat, compania de asigurări a anunţat reduceri de 15% pentru absolvenţii cursului.

Esential

15 % este reducerea acordată clienţilor care au absolvit cursul de conducere defensivă al lui Titi Aur şi cumpără o poliţă Casco de la Asirom.
25 la sută este reducerea pe care o primesc clienţii Asirom la cursul de conducere defensivă al lui Titi Aur.
200 euro este preţul fără reducere al unui curs de pilotaj defensiv la şcoala lui Titi Aur.

În încercarea de a-şi educa clienţii, cei de la Asirom Vienna Insurance Group au semnat un parteneriat cu Titi Aur pentru promovarea condusului preventiv. Mai precis, clienţii Asirom care iau parte la Cursul de Conducere Defensivă al lui Titi Aur vor primi o reducere de 15% la încheierea asigurării CASCO la Asirom. Clienţii existenţi ai companiei vor primi un discount de 25% din preţul cursului de conducere defensivă.

Practic, actualii clienţi ai companiei Asirom care vor să-şi înnoiască poliţa Casco au o reducere de 25% din preţul cursului de conducere şi 15% din preţul poliţei de asigurare facultativă. Cei de la Asirom au aproape 3.5 milioane de clienţi în România, dar nu toţi beneficiază de o poliţă de asigurare Casco. Oficialii celor două părţi nu au specificat până când este valabilă această promoţie. Cursul de condus Defensiv al lui Titi Aur are scopul de a perfecţiona îndemânarea şoferilor şi de a reduce riscul de accident. Eficienţa cu care va fi exploatat vehiculul va fi şi ea sporită după absolvirea cursului.

"În plus faţă de produsele care protejează efectiv autovehiculele clienţilor, ne-am dorit, de asemenea, să le oferim şi soluţii prin care să scadă riscul de a fi implicaţi într-un astfel de incident.

ASIROM acţionează pe toate cele trei direcţii pentru creşterea siguranţei rutiere, vizând infrastructura (recuperând daunele provocate de gropi, etc., obligă administratorii drumurilor să respecte cerinţele minime de securitate ale drumului), calitatea vehiculelor (prin oferirea de discount-uri de 50% la asigurarea de accidente a conducatorului auto şi a pasagerilor pentru automobilele clasificate cu 5 stele la testul NCAP), iar acum stimulând şi îmbunatăţirea comportamentului rutier", a declarat Boris Schneider, Director General ASIROM.

În 2009, asiguratorii au plătit cu 18% mai multe despăgubiri pe poliţe Casco decât în 2008. Datele de mai sus sunt valabile pentru toţi asiguratorii care operează în România, nu doar pentru cei de la Asirom.

Via | Asirom

Foto | Sebastian Toma

Comentarii (1)

  • imi place la nebunie asocierea fotografiilor cu condusul preventiv :))
    totul ca sa aiba un profit cat mai mare, stim :)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru