Uniqa lansează o platformă digitală pentru despăgubiri Casco: aviz în 30 de minute pentru daune de cel mult 500 de euro

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Miercuri, 24.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de asigurări Uniqa a lansat o platformă digitală prin care șoferii care au asigurare Casco pot obține avizul pentru despăgubire în numai 30 de minute în cazul daunelor ușoare de până în 500 de euro.

Șoferii care beneficiază de o poliță de asigurare Casco trebuie să aștepte în mod obișnuit aproximativ o săptămână pentru soluționarea dosarului de daună, inclusiv în cazul daunelor ușoare, din cauza unor proceduri birocratice și a numărului ridicat de solicitări.

Compania de asigurări Uniqa a dezvoltat o platformă digitală prin care șoferii pot obține avizul pentru despăgubire într-un interval de numai 30 de minute, în cazul în care dauna are o valoare mai mică de 500 de euro.

Pentru a utiliza noua platformă, clienții Uniqa cu asigurare Casco trebuie să trimită o notificare prin intermediul noului asistent digital ANA, disponibil pe internet la această adresă sau prin intermediului call-centerului.

După ce completează datele de identificare și descriere a daunei, clientul primește pe loc oferta de despăgubire și își poate alege singur unitatea de service auto și calitatea reparației.

În cazul în care dauna are o valoare mai mare de 500 de euro, clientul are posibilitatea de a trimite o notificare prin intermediul aceluiași asistent digital ANA pentru ca o echipă dedicată să facă o ofertă concretă de despăgubire.

"Dorim să schimbăm radical modul în care oferim serviciile de daune clienților noștri.

Notificarea daunelor devine un proces extrem de facil, iar ofertarea sumei aferente despăgubirii are loc foarte rapid", explică Paul Zarzără, Directorul Direcței Daune din cadrul Uniqa Asigurări.

Via Start-up

Comentarii (1)

  • MuresMures
    ai de capu meu uniqa si casco in aceasi propozitie nu prea suna bine...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru