Casco

Miercuri, 24 Iulie 2019 | Intern

Uniqa lansează o platformă digitală pentru despăgubiri Casco: aviz în 30 de minute pentru daune de cel mult 500 de euro

Compania de asigurări Uniqa a lansat o platformă digitală prin care șoferii care au asigurare Casco pot obține avizul pentru despăgubire în numai 30 de minute în cazul daunelor ușoare de până în 500 de euro.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Intern

Lunea este ziua cu cele mai multe accidente auto, dar duminica se înregistrează jumătate dintre vătămările corporale în trafic

În zilele de luni se petrec cele mai multe accidente auto, însă aproape jumătate dintre vătămările corporale în trafic au loc duminica, potrivit datelor furnizate de compania de asigurări Allianz-Tiriac.
Marti, 29 Iulie 2014 | Tehnologie

Maşinile autonome vor scădea numărul accidentelor, iar primele de asigurare se vor ieftini cu 80%

Cum sună un RCA mai ieftin cu 80%? Un broker de asigurări din SUA spune că acest lucru este foarte probabil în cazul maşinilor autonome, care vor elimina aproape complet accidentele.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Intern

Titi Aur a demarat un parteneriat cu Asirom pentru promovarea condusului preventiv

Pilotul de raliuri Titi Aur va promova conduita preventivă la volan cu ajutorul celor de la Asirom. Odată cu noul parteneriat, compania de asigurări a anunţat reduceri de 15% pentru absolvenţii cursului.
Joi, 01 Iulie 2010 | Intern

Cresc impozitele auto şi asigurările RCA şi CASCO

Impozitul pentru toate vehiculele a crescut, cei mai afectaţi fiind însă cei cu motoare mai mari de 2.000 centimetri cubi. Poliţele RCA şi Casco se vor scumpi şi ele, deşi nu au TVA.

Tag-uri similare

Romania, RCA, asigurari, Taxe, impozit, Casco, crestere impozit, tarif Casco, tarif RCA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru