Romanian Roads Luxury Edition: vom fi ghidați de Waze și TomTom Go Navigation, aplicații disponibile prin HUAWEI AppGallery și Petal Search

de Mircea Meşter
Sambata, 10.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
HUAWEI este partener tehnologic al turului României cu mașini premium-luxury. Ajutați de telefonul premium HUAWEI P40 Pro, vom naviga printre conace, castele și restaurante cu ajutorul aplicațiilor Waze și TomTom Go Navigation, disponibile prin App Gallery și Petal Search.

Romanian Roads Luxury Edition, turul de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România, vă invită să vă bucurați de o experiență interesantă și să descoperiți sau să redescoperiți locurile care pot să poziționeze România în topul celor mai frumoase țări europene.

Chiar dacă șoselele din România ne oferă peisaje de poveste, unele dintre cele mai mari probleme pe care trebuie să le înfrunte caravana de mașini premium-luxury sunt traficul și aglomerația. Dar inovațiile în materie de tehnologie ne ajută să tăiem de pe listă aceste griji și să ne bucurăm din plin de acest tur. HUAWEI AppGallery, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații de mobil - disponibil pe dispozitivele Huawei pe care le vom avea alături în acest tur - ne pune la îndemână două aplicații utile care ne vor ghida în cele 7 zile de aventură prin România: Waze și TomTom Go Navigation.

Aplicațiile pot fi instalate printr-un singur click pe smartphone-ul vârf de gamă HUAWEI P40 Pro. Aplicația TomTom Go Navigation poate fi descărcată direct din HUAWEI AppGallery, magazinul de aplicații care vine preinstalat pe telefon, în timp ce aplicația Waze poate fi găsită și instalată cu ajutorul motorului de căutare Petal Search, disponibil și el în HUAWEI AppGallery. În ambele cazuri, procesul de instalare este foarte simplu și rapid.

HUAWEI APPGALLERY: APLICAȚII LOCALE ȘI INTERNAȚIONALE POPULARE

HUAWEI AppGallery oferă aplicații de top, atât locale, cât și internaționale. Biblioteca virtuală vine preinstalată pe telefonul HUAWEI P40 Pro, astfel că aplicațiile de care avem nevoie în timpul turului vor fi alături de noi cu un singur click.

Pe lângă cele de navigație, foarte utile nouă în Romanian Roads în particular și șoferilor în general, AppGallery conține peste alte 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

AppGallery a continuat să se dezvolte în România în ultimul an, oferind utilizatorilor cele mai inovatoare aplicații. Utilizatorii pot accesa rapid din AppGallery aplicațiile preferate din zone precum banking, știri, divertisement, shopping, educație, dar și aplicații utilitare. Aici putem menționa aplicații precum Cinemagia, Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, George România și Mondly. De asemenea, aceștia au acces la cele mai recente campanii și concursuri având posibilitatea de a câștiga recompense exclusive.

Mai mult decât atât, magazinul Huawei se adresează dezvoltatorilor locali, invitându-i să își înscrie aplicațiile pe AppGallery pentru a răspunde cererii consumatorilor și a sprijini piața locală. Cu oferte inovatoare de tehnologie și suport avansat de marketing, AppGallery oferă o soluție competitivă pentru dezvoltatori. 

Astfel, pe lângă faptul că ne ajută să ne bucurăm de călătorii sigure și lipsite de griji, magazinul virtual ne ajută să rămânem aproape de toate celelalte lucruri importante: știri, banking, divertisment sau aplicații utilitare. 

NAVIGĂM CU TOMTOM GO NAVIGATION ȘI WAZE

Deși avem posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante de rute între punctul A și punctul B, scopul nostru principal este să economisim timp.

Cu ajutorul HUAWEI P40 Pro, putem descărca aplicația TomTom GO Navigation, ce facilitează căutarea unei destinații și a celei mai bune rute pe care o putem descărca în câteva secunde, cu un search rapid în HUAWEI AppGallery. Aplicația oferă și hărți 3D detaliate care pot fi descărcate și stocate în telefonul șoferului, oferind o experiență de condus de calitate chiar și atunci când rețeaua mobilă nu este disponibilă, cum se întâmplă uneori pe cele mai frumoase șosele de munte din România. Hărțile offline sunt actualizate săptămânal atunci când sunt conectate la rețea.

Dacă avem nevoie de un update rapid al traficului din oraș, aplicația Waze este și ea disponibilă pe telefonul prin Petal Search.

Și, pentru că fiecare experiență inedită trebuie păstrată nu doar în amintirea noastră, ci și în memoria telefonului, smartphone-ul vârf de gamă HUAWEI P40 Pro vine dotat cu o cameră performantă și cu o baterie generoasă, elemente de bază într-un road trip dedicat imaginilor spectaculoase cu mașinile, conacele și șoselele pe care le vizităm. Vom fi astfel ghidați nu doar prin țară, ci și prin tainele artei fotografiei.

Vă ținem la curent și împărtășim cu voi cele mai reușite imagini. Stay tuned pe hashtag-ul #RomanianRoads pe Facebook, Instagram și Youtube.

Comentarii (1)

  • O parte insemnata din emblema unui brand e construita si asocierile pe care le face.
    In timp ce Europa si America incearca sa inchida usile Huawei, automarket primeste o sponsorizare de la o companie ce are in spate un guvern dictatorial, o tara in care drepturile omului sunt de domeniul SF si ale carei tentative de a destabiliza democratiile pentru a se impune global devin din ce in ce mai virulente.
    Huawei are o campanie foarte agresiva in presa pentru a-si promova 5G-ul.
    Nu condamn poporul chinez, captiv dealtfel, ci conducerea comunista a tarii.
    Inteleg ca "luxury" e "luxury", dar ca formatori de opinie devine periculos ce faceti.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru