Grevă la o fabrică FCA din Italia, după decesul unui angajat: sindicatele cer măsuri suplimentare de protecție a muncii

de Paul Cosma
Marti, 01.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Decesul unui angajat în tura de noapte a provocat o grevă la uzina Fiat-Chrysler din Cassino (Italia), acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio. Compania a confirmat nefericitul accident, în timp ce sindicatele cer explicații și măsuri suplimentare de protecție a muncii.

Sindicatele din Italia au cerut o grevă de 8 ore la uzina Fiat-Chrysler din Cassino, după ce un angajat a decedat în timp ce lucra pe tura de noapte.

Grupul a confirmat accidentul în care și-a pierdut viața un salariat în vârstă de 40 de ani, spunând că acesta desfășura o procedură operațională standard.

Reprezentanții angajaților cer explicații și spun că astfel de accidente grave nu au mai avut loc de câțiva ani la fabricile FCA .

Așteptăm să vedem rezultatul anchetei, pe fondul tuturor măsurilor de siguranță care ar fi trebuit îndeplinite în fabrică,” a transmis unul dintre sindicaliști.

La uzina FCA din Cassino sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru