Greva

Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

Grevă la o fabrică FCA din Italia, după decesul unui angajat: sindicatele cer măsuri suplimentare de protecție a muncii

Decesul unui angajat în tura de noapte a provocat o grevă la uzina Fiat-Chrysler din Cassino (Italia), acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio. Compania a confirmat nefericitul accident, în timp ce sindicatele cer explicații și măsuri suplimentare de protecție a muncii.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Angajații Audi din Ungaria au încheiat greva: maghiarii au obținut o creștere salarială de 18%: plus de 240 de euro pe lună

Audi a ajuns la o înțelegere cu angajații săi de la uzina din Gyor, astfel că fabrica își reia activitatea după greva de o săptămână. Conform înțelegerii, maghiarii vor primi o creștere de 18% a salariului, adică aproximativ 240 de euro în plus pe lună.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Economic

Audi a oprit producția de la Ingolstadt din cauza grevei din Ungaria: angajații maghiari au refuzat mai multe propuneri salariale

Audi a închis fabrica sa din Ingolstadt până miercuri, din cauza grevei angajaților din Ungaria. Muncitorii maghiari cer măriri salariale de peste 20% și au refuzat toate ofertele Audi de până acum.
Joi, 22 Martie 2018 | Industrie

Skoda vrea să mărească salariile angajaților săi: cehii se tem de o grevă în luna mai

Skoda a propus o creștere de 8.3% a salariilor angajaților săi, începând cu luna aprilie, a anunțat șeful departamentului de resurse umane. Constructorul din Cehia vrea să evite o potențială grevă a angajaților în luna mai.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Volkswagen din Germania, pregătiți să intre în grevă: sindicatele au respins oferta salarială a constructorului

Volkswagen este pe punctul să se confrunte cu o grevă a angajaților săi din Germania, după ce sindicatele au respins oferta salarială propusă de constructorul auto.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate între sindicate și constructori: muncitorii de la BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel amenință cu întreruperea producției pentru 24 ore

Cel mai mare sindicat din Germania amenință cu grevă și întreruperea producției pentru 24 de ore la fabricile BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel, după eșuarea negocierilor privind creșterea salariilor muncitorilor și introducerea unui program mai flexibil de muncă.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Opel intră și ei în greva din Germania: nemulțumiți de salarii mai sunt muncitorii de la BMW, Audi și Mercedes

Peste 8.000 de angajați Opel s-au alăturat grevelor din Germania, nemulțumiți de nivelul salariilor, după ce muncitorii BMW, Audi și Mercedes au început și ei protestele.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Intern

Transportatorii români intră luni, 9 decembrie, în grevă

Acciza propusă pentru preţul carburanţilor i-a adus pe transportatorii rutieri de mărfuri din România la capătul răbdării. Aceştia anunţă o grevă pe termen nedeterminat, începând cu data de 9 decembrie.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Industrie

Grevă la Hyundai şi la Kia în Coreea de Sud

Salariaţii Hyundai şi Kia din Coreea de Sud au organizat o grevă pe 12 iulie şi ameninţă cu continuarea protestelor până când li se vor mări salariile şi li se va reduce programul la opt ore pe zi.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Coreea de Sud, greva, Hyundai Motor Company, greva Hyundai, salariati Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru