FCA

Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "O fuziune ar putea crea un nou producător auto care să fie numărul unu mondial"

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, consideră că unii producători ar putea fuziona pentru a detrona Toyota în clasamentul mondial al producătorilor de automobile.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, s-ar putea retrage de la conducere în 2018

Sergio Marchionne ar putea părăsi conducerea concernului FCA în 2018, spun cei de la Bloomberg. Directorul consorţiului italo-american a făcut o remarcă într-un interviu în care se referea la intenţia sa de a se pensiona după ce duce la capăt planul strategic pe cinci ani al grupului.
Joi, 31 Iulie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la alianţe, dar nu vrem să vindem Alfa Romeo"

Şeful concernului FCA, Sergio Marchionne, a venit cu un răspuns oficial referitor la zvonurile recente legate de o potenţială fuziune între Fiat şi alţi producători din Europa, printre care au fost vehiculate concernele Volkswagen şi PSA Peugeot-Citroen.
Luni, 02 Iunie 2014 | Autoipoteze

Fiat ar putea lansa un pick-up bazat pe Mitsubishi L200 în 2016

Cei de la Automotive News anunţă că Fiat pregăteşte lansarea unui pick-up bazat pe platforma lui Mitsubishi L200. Vestea nu a fost confirmată oficial, fiind anunţate de surse din cadrul companiei care au preferat să rămână anonime.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Luni, 05 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne vrea să dubleze vânzările Jeep în patru ani

Marca Jeep este singura din portofoliul Fiat Chrysler Automobiles care va reuşi să depăşească ţintele de volum stabilite de Sergio Marchionne în 2009. Şeful companiei italo-americane vrea să ducă marca Jeep şi mai departe, fiind aşteptată o dublare a vânzărilor.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Industrie

Alfa Romeo va deveni o marcă de sine stătătoare

Alfa Romeo se va detaşa de concernul Fiat, urmând să devină o marcă de sine stătătoare, spun surse apropiate de companie, citate de Automotive News. Sergio Marchionne, şeful Fiat Chrysler Automobiles, a refuzat să comenteze informaţia.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Sergio Marchionne, FCA, modele noi Alfa Romeo, Fiat Chrysler Automobiles, noutati Alfa Romeo, poze Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru