Sărbătoare la Maserati: producția modelului Ghibli a ajuns la 100.000 de exemplare

de Paul Cosma
Marti, 24.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Ghibli a atins o producție totală de 100.000 de unități în cadrul uzinei italiene din Grugliasco. Exemplarul cu numărul 100.000 este un Ghibli S Q4 în echiparea GranSport și va ajunge în posesia unui client din Italia.

Motiv de sărbătoare la Maserati, după ce modelul Ghibli a înregistrat o reușită notabilă pentru istoria companiei.

Maserati Ghibli a ajuns la o producție de 100.000 de exemplare la uzina din Grugliasco. Exemplarul cu pricina este un Ghibli S Q4 în echiparea GranSport și nuanța Blu Emozione și interior din piele neagră Pieno Fiore.

Mașina va ajunge cu tot cu “încărcătura emoțională” la un client din Italia. Ghibli S Q4 are un motor V6 biturbo de 3.0 litri de 430 CP, care asigură o viteză maximă de 286 km/h și 4.7 secunde pentru repriza 0-100 km/h.

Lansat în 2013 la Shanghai, Maserati Ghibli a fost primul model din gama italienilor ce a beneficiat de un motor diesel.

Via Maserati

Comentarii (2)

  • Frumoasa scula. Pacat ca-i asa piperata... :-(
    4 4
  • Frumoasa, dar are cifre de supercar la vanzari, stiu ca e bine cu exclusivismul, dar 16.000 de unitati pe an, aproximativ,
    este foarte putin, la Quattroporte ar fi fost decent.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru