Maserati Ghibli

Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarele Maserati Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo: versiunile de performanță ar urma să fie echipate cu un V8 de 4.0 litri

Maserati a publicat prima imagine teaser cu viitoarele Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo. Gama de performanță va fi prezentată în 10 august.
Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Maserati a prezentat Ghibli facelift: modelul italian este disponibil în variantă mild-hybrid cu 330 CP

Maserati a publicat primele imagini și detalii referitoare la Ghibli facelift. Pentru moment, italienii oferă doar versiunea Ghibli Hybrid. Primul model electrificat al companiei este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri, un compresor electric și un sistem mild-hybrid la 48V.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Update: Un nou teaser video cu viitorul Maserati Ghibli Hybrid: modelul italian va fi prezentat în 16 iulie

Maserati continuă campania de promovare a noului Ghibli Hybrid. De această dată, italienii au publicat un teaser video care oferă imagini cu grila frontală a noului model.
Joi, 09 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Teaser foto cu viitorul Maserati Ghibli Hybrid: primul plug-in hybrid al constructorului italian va fi prezentat în 16 iulie

Maserati a amânat cu încă o zi lansarea lui Ghibli Hybrid. Primul plug-in hybrid al companiei va fi prezentat în 16 iulie, iar surse apropiate companiei spun că sistemul de propulsie cu încărcare la priză va livra circa 330 de cai putere.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul plug-in hybrid din istoria Maserati: noul Ghibli Hybrid va fi prezentat în 15 iulie

Maserati Ghibli Hybrid, primul plug-in hybrid al producătorului italian, va fi prezentat în 15 iulie. Conform zvonurilor, modelul ar urma să ofere 330 de cai putere.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul hibrid din istoria Maserati: Ghibli Hybrid ar putea fi prezentat oficial în 21 aprilie

Versiunea plug-in hybrid a lui Maserati Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing, potrivit unor surse din cadrul companiei. În 2019, constructorul anunțase că Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din istoria sa.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare la Maserati: producția modelului Ghibli a ajuns la 100.000 de exemplare

Maserati Ghibli a atins o producție totală de 100.000 de unități în cadrul uzinei italiene din Grugliasco. Exemplarul cu numărul 100.000 este un Ghibli S Q4 în echiparea GranSport și va ajunge în posesia unui client din Italia.
Joi, 01 August 2019 | General

Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Vânzările scăzute au generat regândirea strategiei: Maserati amână lansarea noilor modele și întrerupe producția până în 15 ianuarie

Maserati a început să întrerupă producția la 3 uzine până spre jumătatea lunii ianuarie ca urmare a vânzărilor în scădere și ar putea amâna lansarea celor 3 modele planificate pentru 2018.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Maserati Ghibli GranLusso: sedanul de lux primește un facelift cu elemente premium suplimentare

Maserati Ghibli a primit un facelift, dar și o nouă particulă în nume ca urmare a introducerii unor elemente premium suplimentare. Faceți cunoștință cu Maserati Ghibli GranLusso.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

BMW Seria 3 i-a motivat pe creatorii lui Kia Stinger, dar muza estetică a fost vechiul Maserati Ghibli

Kia Stinger este, probabil, cel mai apreciat model Kia din ultimii ani. Sedanul s-a bucurat de o primire extrem de călduroasă pentru că s-a ghidat după o rețetă de succes.
Luni, 29 August 2016 | O lume nebuna

Idei costisitoare pentru casele funerare: ultimul drum se poate face într-un Maserati Ghibli

Cea mai neobișnuită mașină mortuară vine din Italia, acolo unde un caroserier a transformat radical un Maserati Ghibli.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Martie 2016 | Masini autonome

Maserati se alătură curentului autonom: Levante, Ghibli şi Quattroporte vor primi funcţie de pilot automat pe autostradă

Maserati a dezvăluit că SUV-ul Levante, dar şi modelele Ghibli şi Quattroporte, vor primi în următorii doi ani funcţie de pilot automat pe autostradă.
Marti, 09 Februarie 2016 | Feature

Cina cea de taină: de vorbă cu șeful Maserati despre SUV-ul Levante și vânătoarea de rivali germani

Automarket a luat cina cu Giulio Pastore, șeful Maserati, la poalele masivului Mont Blanc. Am aflat cum arată un curs de pilotaj în viziunea italienilor și cum își propune Levante să-l bată pe Porsche Cayenne.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Duminica, 22 Martie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia sosește în luna iunie și va folosi platforma modelului Maserati Ghibli

Alfa Romeo își va începe campania de relansarea mărcii în luna iunie când va lansa mult așteptatul model Giulia cu care va concura modele ca BMW Seria 3 sau Mercedes-Benz C-Klasse.
Marti, 17 Martie 2015 | Industrie

Maserati reduce producţia din cauza cererii scăzute

Maserati a anunţat că va reduce producţia la uzina sa din Grugliasco. Măsurile au fost luate din cauza cererii în scădere şi ar urma să fie în vigoare până în luna iulie.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Maserati doboară record după record: 36.500 de mașini vândute anul trecut și o creștere de 136%

Maserati a anunțat că 2014 a adus vânzări mai mari cu 136% decât în 2013 și de șase ori mai mare decât cele din 2012. Cel mai popular produs al italienilor a fost Ghibli.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Intern

Preţuri Maserati Ghibli în România: start de la 67.700 euro

Ghibli, propunerea celor de la Maserati pentru segmentul lui Seria 5, E-Klasse şi A6, a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 67.700 euro pentru versiunea cu motor V6 diesel de 275 CP.

Tag-uri similare

Maserati, Maserati Quattroporte, Maserati Ghibli, Maserati Levante, 2013 Maserati Quattroporte poze, noul Maserati Quattroporte
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru