Idei costisitoare pentru casele funerare: ultimul drum se poate face într-un Maserati Ghibli

de Bogdan Mirică
Luni, 29.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea mai neobișnuită mașină mortuară vine din Italia, acolo unde un caroserier a transformat radical un Maserati Ghibli.

Există mașini mortuare banale și mașini mortuare care pot face ca ultimul drum să fie o adevărată călătorie de lux. Una dintre mașinile care pot asigura o astfel de experiență este, surprinzător, Maserati Ghibli.

Sedanul premium a fost modifict radical de un carosier italian, Ellena SRL Autotransformazioni, care a văzut potențialul Tridentului pe această nișă.

Partea frontală a modelului italian a rămas neschimbată, însă de la nivelul parbrizului lucrurile s-au transformat radical. Linia acoperișului s-a înălțat pentru a oferi mai mult spațiu interior, iar posteriorul vine acum cu o deschidere mult mai amplă a hayonului.

Axa spate a fost repoziționată pentru a oferi un ampatament mai mare cu aproape un metru, iar designul posterior păstrează aceleași blocuri optice ca ale mașinii de serie.

Comentarii (4)

  • Albastru
    Ar fi bun pentru romanii care-s disperati dupa portbagaj ,spatiu, sa care branza (machedonii) muraturi multa mancare si gogosarii(Moldovenii),Olteni sa care grade9sunt inebuniti dupa sefie intelege-ti voi de care grade)
    6 6
  • rotila
    sa-ti fie cu noroc!
    1 1
  • @Albastru
    Si ardelenii ca tine sa care slana si ceapa + pate cu fainoşag mancat pe capota !
    3 2
  • Albastru
    Scorpionul.negru, E la asta nu m-am gandit //ai fost tare
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru