Ediție specială pentru Maserati Ghibli și Levante, tribut adus primei femei care a concurat în F1

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati prezintă ediția specială FTributo pentru modelele Ghibli și Levante. Aceasta este un tribut adus Mariei Teresa De Filippis, prima femeie care a concurat într-un mare premiu de Formula 1.

În octombrie 1955, Maria Teresa De Filippis lua parte în cea de-a 39-a ediție a legendarului raliu Targa Florio, la volanul unui Maserati A6GCS. Trei ani mai târziu, De Filippis devenea prima femeie care a concurat într-un mare premiu de Formula 1, tot alături de Maserati.

La 75 de ani distanță de acel moment, Maserati a decis să-i aducă un tribut prin intermediul unei ediții speciale FTributo, disponibilă pentru modelele Ghibli și Levante.

Aceasta poate fi comandată în nuanțele exterioare Arancio Devil și Grigio Lamiera.

Maserati Levante FTributo, finisat în Arancio Devil, vine echipat cu jante Anteo de 21 de inch. De cealaltă parte, Ghibli FTributo are jante Titano de 21 de inch, vopsite în Grigio Opaco. În cazul nuanței exterioare Grigio Lamiera, jantele sunt finisate în Negru Glossy, iar emblemele sunt vopsite într-o nuanță portocalie sau albastră, contrastantă.

Pentru interior, italienii au pregătit două variante de tapițerie din piele naturală.

Indiferent de alegerea făcută, cusăturile vor fi întotdeauna portocalii și albastre. Denumirea ediției speciale a fost brodată pe tetiere.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru