Ediție specială MC Edition pentru Maserati Ghibli, Levane și Quattroporte echipate cu motor V8

de Alexandru Monenciu
Joi, 03.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță o ediție specială MC Edition pentru modelele Ghibli, Levante și Quattroporte echipate cu motor V8. Acestea vor fi disponibile în Europa începând cu luna februarie.

Până să facem cunoștință cu noul Maserati Grecale, constructorul italian de automobile anunță o ediție specială, denumită MC Edition (Maserati Corse), pentru versiunea echipată cu motor V8 a modelelor Ghibli, Levante și Quattroporte.

Noua ediție MC Edition este disponibilă în două nuanțe: Galben Corse și Albastru Vittoria. Tot pentru exterior, Maserati a pregătit elemente finisate în Piano Black, embleme speciale și jante negre cu diametrul de 22 de inch pentru Levante și de 21 de inch pentru celelalte două modele. Etrierele albastre completează pachetul.

Lista mai include o trapă electrică, sistem audio Bowers & Wilkins, pachetul Driver Assistance, diverse componente interioare finisate în fibră de carbon albastră, tapițerie din piele neagră și cusături bicolore (albastre și galbene).

Din punct de vedere tehnic, cele trei modele rămân neschimbate. Astfel, motorul V8 twin-turbo de 3.8 litri, furnizat de Ferrari, dezvoltă în continuare 588 de cai putere și 730 Nm cuplu.

Singura transmisie disponibilă este cea automată cu 8 rapoarte.

Noua ediție Maserati MC Edition este disponibilă în Europa începând din această lună.

via Maserati

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    Dacă n-aș fi așa pârlit mi-aș trage un Ghibli, dar numai în versiune E-Hibrigly edikko-trendy.
    Levane n-aș lua că-i model nou cred și are poate boli ale copilăriei sau viruși hmm.
    Oricum curios în ce culori o să le comande cei 13 fani Maserati încă în viață.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru