BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

de Cornel Șocariciu
Vineri, 26.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.

BMW pregătește o nouă generație M3. Conform declarațiilor făcute de Markus Flasch, directorul BMW M, viitorul sedan de performanță va fi prezentat în luna septembrie.

Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii BMW au publicat un clip filmat în timpul testelor cu viitorul M3. Nemții prezintă o parte dintre sarcinile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit pentru ca noul sedan de performanță să beneficieze de atuurile care l-au consacrat.

Conform rapoartelor de până acum, viitoarea generație BMW M3 va fi echipată cu motorul pe benzină S58, aceeași unitate pe care nemții o folosesc în cazul SUV-urilor de performanță X3 M și X4 M.

Propulsorul va fi disponibil în două versiuni: 480 CP și 600 Nm, respectiv 510 CP și 600 Nm pe varianta M3 Competition. De asemenea, noua generație a sedanului de performanță va putea fi comandată fie cu roți motrice spate, fie cu sistemul de tracțiune integrală M xDrive.

Nemții vor pregăti și o serie de îmbunătățiri pentru suspensii, sistemul de direcție și sistemul de frânare, în timp ce la nivel estetic va fi introdus un pachet de caroserie mult mai agresiv.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru