Sedan bmw

Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat M5 și M5 Competition facelift: noutăți estetice și ecran central de 12.3 inch pentru versiunile de performanță

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 și M5 Competition facelift. Nemții au pregătit o serie de modificări exterioare și câteva noutăți la interior. Motorul V8 de 4.4 litri va fi disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul BMW Seria 5 facelift: nemții pregătesc versiuni plug-in hybrid și variante mild-hybrid la 48V

BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 5 facelift. Modelul va fi prezentat la finalul lunii mai și va fi disponibil atât în versiuni cu sistem mild-hybrid la 48V, cât și în variante plug-in hybrid.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: versiunea Competition va oferi 510 CP și tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe străzile din Los Angeles. Sedanul de performanță va fi prezentat în cursul acestui an și va fi echipat cu motorul de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP sau 510 CP, în cazul versiunii Competition.

Tag-uri similare

BMW, M3, BMW M3, sedan de performanta, noul BMW M3, sedan bmw, viitorul BMW M3, 2021 bmw m3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru