Noul BMW M3

Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: sedanul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Noua generație BMW M3 a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță ar urma să fie prezentat la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: versiunea Competition va oferi 510 CP și tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe străzile din Los Angeles. Sedanul de performanță va fi prezentat în cursul acestui an și va fi echipat cu motorul de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP sau 510 CP, în cazul versiunii Competition.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va avea și o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibil și într-o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală. Alături de aceasta, nemții vor veni și cu versiuni cu tracțiune integrală și cutie automată. Sedanul de performanță va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie care oferă un maxim de 510 CP.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Modele noi

Detalii oficiale despre viitoarea generație BMW M3: motor de 3.0 litri cu până la 510 CP pentru versiunea Competition

Viitoarea generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP, respectiv 510 CP pe versiunea Competition. Sistemul inteligent M xDrive face parte din oferta nemților.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 Sedan şi M4 Coupe: imagini, informaţii şi detalii complete

BMW a publicat imaginile oficiale ale lui M3 Sedan şi M4 Coupé. Pentru prima dată în istorie, M3 primeşte un motor turbo. Cealaltă premieră absolută este rebotezarea versiunii coupe în M4, BMW respectând denumirile noi ale gamei proprii.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, noutati BMW, M3, BMW M3, poze BMW, BMW M4, M4, masini noi BMW, BMW M4 Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru