Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.

Inginerii și tehnicienii BMW testează prototipurile viitorului BMW M3, sedanul de performanță fiind programat pentru debut în cursul anului curent. Noul sedan de performanță va fi echipat cu motorul pe benzină S58, același propulsor fiind disponibil în prezent pe X3 M și X4 M.

Motorul de 3.0 litri cu șase cilindri produce 480 de cai putere și 600 Nm, iar în cazul versiunii Competition, unitatea livrează 510 CP și 600 Nm.

O serie de rapoarte apărute în cursul anului trecut, menționează că viitorul M3 va fi disponibl atât într-o versiune cu roți motrice spate și cutie manuală, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală și transmisie automată. Conform surselor, sistemul M xDrive ar urma să fie asemănător cu cel de pe M5 (oferă și un mod "2WD").

Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni în California.

Din punct de vedere estetic, viitorul M3 va miza pe un pachet de caroserie mult mai agresiv. În același timp, varianta de bază va include atât suspensii adaptive, cât și un sistem de frânare mult mai performant raportat la cel disponibil pe Seria 3.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru