Sedan de performanta

Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat noile M3 și M4 Coupe: versiune de bază cu 480 CP și cutie manuală, și variantă Competition cu 510 CP și tracțiune integrală

BMW a publicat primele fotografii și detalii referitoare la noile generații M3 și M4 Coupe. Cele două modele de performanță vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Standard, M3 și M4 Coupe vor avea o cutie manuală cu șase trepte.
Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-AMG S63 ar putea avea sistem plug-in hybrid de propulsie: modelul german ar urma să dezvolte aproximativ 800 CP

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va avea și versiune de performanță AMG S63. Conform surselor, modelul va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie capabil să ofere aproximativ 800 CP.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noile generații BMW M3 și M4 Coupe: modelele de performanță vor fi prezentate la jumătatea lunii septembrie

BMW a publicat primele imagini camuflate cu viitoarele M3 și M4 Coupe. Modelele vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri care va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP. Clienții vor putea alege din variante cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Mercedes a prezentat AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift: noutăți estetice, sistem de infotainment MBUX și suspensie modificată

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri disponibil în variante de 571 CP și 612 CP.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat M5 și M5 Competition facelift: noutăți estetice și ecran central de 12.3 inch pentru versiunile de performanță

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 și M5 Competition facelift. Nemții au pregătit o serie de modificări exterioare și câteva noutăți la interior. Motorul V8 de 4.4 litri va fi disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Joi, 11 Iunie 2020 | Modele noi

Versiuni îmbunătățite pentru Alpina B5 și D5 S: modelele oferă până la 621 CP și au la bază actualul BMW Seria 5 facelift

Alpina a publicat primele imagini și detalii referitoare le versiuni B5 și D5 S facelift. Modelele au la bază actualul Seria 5 facelift și propun atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul performanțelor. Alpina B5 dezvoltă 621 de cai putere, în timp ce varianta diesel D5 S oferă 408 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele modele de performanță BMW: M5 facelift debutează în următoarele două săptămâni, iar M3 și M4 vor fi lansate în toamnă

Markus Flasch, directorul BMW M, a anunțat că viitorul BMW M5 facelift va fi prezentat în următoarele două săptămâni. Totodată, oficialul diviziei de performanță a menționat că noile M3 și M4 vor fi expuse în premieră în luna septembrie.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63. În aceste condiții, cea mai potentă variantă va purta indicativul AMG E53 și va oferi 435 CP.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift, spionat pe Nurburgring: sedanul de performanță va fi echipat cu același motor V8 de 4.0 litri

Mercedes-Benz pregătește lansarea lui AMG E63 facelift. Modelul a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring, iar conform surselor apropiate companiei, prezentarea ar urma să aibă loc în următoarele săptămâni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: sedanul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Noua generație BMW M3 a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță ar urma să fie prezentat la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: versiunea Competition va oferi 510 CP și tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe străzile din Los Angeles. Sedanul de performanță va fi prezentat în cursul acestui an și va fi echipat cu motorul de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP sau 510 CP, în cazul versiunii Competition.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va avea și o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibil și într-o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală. Alături de aceasta, nemții vor veni și cu versiuni cu tracțiune integrală și cutie automată. Sedanul de performanță va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie care oferă un maxim de 510 CP.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 si Cadillac CTS-V, "liniuta" la Autocar

Britanicii de la Autocar au incercat sa testeze performantele sedanurilor BMW M5 si Cadillac CTS-V intr-o confruntare desfasurata in linie dreapta.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru