Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63. În aceste condiții, cea mai potentă variantă va purta indicativul AMG E53 și va oferi 435 CP.

Mercedes-Benz a prezentat recent Clasa E Coupe și Cabriolet facelift. Cele două versiuni de caroserie pregătite de constructorul german propun modificări de ordin estetic, îmbunătățiri consistente la interior și o gamă generoasă de motorizări diesel și benzină.

Fanii versiunilor de performanță nu au fost uitați de oficialii producătorului din Stuttgart. Atât Clasa E Coupe facelift, cât și Clasa E Cabriolet facelift vor fi disponibile în varianta AMG E53 (foto).

Nemții au pregătit un motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri care dezvoltă 435 de cai putere și 520 Nm. Motorul cu ardere internă este susținut și de sistemul mild-hybrid EQ Boost care plusează în anumite momente cu 22 CP și 250 Nm.

Cu toate acestea, cele două versuni de caroserie nu vor primi și variante AMG 63. Informația a fost confirmată de Andrea Ruland, manager de produs responsabil pentru Clasa E.

"În acest moment avem versiuni 53 pentru Coupe și Cabriolet. Și le vom păstra doar pe acestea până la apariția unei noi generații.

Clasa E Coupe și Cabriolet nu vor fi disponibile cu motorizări V8", a declarat oficialul Mercedes-Benz.

În schimb, sedanul și break-ul de clasă mare vor fi disponibile în scurt timp în versiuni de top AMG 63 echipate cu motorul V8 de 4.0 litri.

Via | Top Gear

Comentarii (1)

  • Sh.it!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru