Mercedes Clasa E Coupe

Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz CLE Coupe, înlocuitor pentru Clasa C Coupe și Clasa E Coupe

Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu noul CLE Coupe. Acesta este un model nou care va fi înlocuitorul direct al modelelor Clasa C Coupe și Clasa E Coupe. Debutul noului model va avea loc în următoarele zile.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63. În aceste condiții, cea mai potentă variantă va purta indicativul AMG E53 și va oferi 435 CP.
Luni, 30 Octombrie 2017 | General

Noutăți pentru Mercedes Clasa E Coupe și Cabriolet: cele două modele primesc sistem micro-hibrid cu acumulator de 48 de volți

Mercedes a dezvoltat pentru Clasa E Coupe și Clasa E Cabriolet un motor pe benzină de 2.0 litri și 300 de cai putere care va fi acompaniat de un acumulator de 48 de volți.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe Edition 1: versiunea specială de lansare va fi produsă în doar 555 de exemplare

Mercedes a anunțat că va produce doar 555 de exemplare ale versiunii speciale Clasa E Coupe Edition 1. Aceasta este atent personalizată și vine cu dotări extra.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe va primi un motor complet nou: AMG E50 4Matic, gata să ofere 450 de cai

Mercedes va extinde gama de motorizări a nou lansatului Mercedes Clasa E Coupe cu un propulsor dezvoltat de divizia AMG, capabil să dezvolte 450 de cai putere.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe: imagini și informații oficiale cu sosia modelelor Clasa S Coupe și Clasa C Coupe

Mercedes a dezvăluit oficial noul Clasa E Coupe. A treia variantă de caroserie a modelului german vine cu un aspect sportiv, cu un singur motor diesel și cu toată tehnologia sedanului.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Modele noi

Primele date tehnice ale noii generaţii Mercedes-Benz Clasa E Coupe: gama de motorizări rămâne aproape neschimbată

O broşură cu datele tehnice ale noii generaţii Mercedes-Benz Clasa E Coupe dezvăluie că modelul va avea în continuare o versiune E 400 4Matic cu motor V6 biturbo de 3.0 litri şi 333 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes Clasa E Coupe, lansare mercedes, lansare mercedes Clasa E Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru