Noul Mercedes Clasa E Coupe Edition 1: versiunea specială de lansare va fi produsă în doar 555 de exemplare

de Bogdan Mirică
Marti, 20.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat că va produce doar 555 de exemplare ale versiunii speciale Clasa E Coupe Edition 1. Aceasta este atent personalizată și vine cu dotări extra.

Odată cu debutul noii generații Clasa E Coupe, Mercedes oferă o nouă versiune Edition 1, în spiritul tradiției cu care ne-a obișnuit. Primele exemplare care ies de pe linia de producție se numesc Edition 1 și sunt atent personalizate de către designerii Mercedes.

Clasa E Coupe nu a făcut excepție și a venit echipat cu o serie de accesorii unice. La nivel exterior, Mercedes oferă o culoare de caroserie unică, denumită Designo Magno Cashmere White și finisată mat.

Aspectul este completat de un set de jante de 20 de inch, de o grilă frontală cu aspect diamantat, de oglinzi cu carcase negre și de mai multe logo-uri Edition. În plus, clienții primesc gratuit pachetele AMG Line și Night Package, care în mod normal sunt opționale.

Esential 555 de exemplare Clasa E Coupe Edition 1 vor fi produse de Mercedes.
La interior, Edition 1 le oferă clienților o doză de sportivitate, grație pachetului AMG Line, dar plusează cu o iluminare ambientală, mai multe suprafețe îmbrăcate în piele Nappa, plastic lucios Piano Black la nivelul consolei centrale, covorașe personalizate și o placă Edition 1.

Pe lângă toate aceste elemente de personalizare, Clasa E Coupe Edition 1 va oferi și exclusivitate. Mercedes susține că va produce doar 555 de exemplare, prețul lor urmând să fie ușor mai mare decât cel al versiunilor standard.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru