Prima imagine cu noul Mercedes-Benz CLE Coupe, înlocuitor pentru Clasa C Coupe și Clasa E Coupe

de Tiberiu Safta
Luni, 03.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu noul CLE Coupe. Acesta este un model nou care va fi înlocuitorul direct al modelelor Clasa C Coupe și Clasa E Coupe. Debutul noului model va avea loc în următoarele zile.

Constructorul german este pe cale să dezvăluie un nou membru al gamei sale largi de modele. De această dată, noul model este un coupe cu două uși, botezat CLE Coupe. Noul model va fi înlocuitorul direct al Clasei C Coupe și al Clasei E Coupe, iar acesta va fi disponibil inclusiv în variantă decapotabilă.

Imaginea în sine relevă puțin din silueta noului model, cu un limbaj de design familiar din partea celor de la Mercedes-Benz. Aici putem vedea puțin din semnăturile luminoase ale farurilor și stopurilor, iar caroseria seamănă pe alocuri cu Clasa S Coupe.

Chiar dacă Mercedes-Benz nu a oferit detalii tehnice despre noul model, informațiile din presă sugerează faptul că noul CLE va primi un motor electrificat de 2.0 litri cu 4 cilindri. De asemenea, noul model ar urma să primească și un motor cu 6 cilindri, precum și o versiune de performanță AMG.

Toate aceste detalii le vom afla la momentul lansării, care va avea loc în 5 iulie. Noul Mercedes-Benz CLE Coupe va fi dezvăluit la ora 18, ora României.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Octavian
    Ok , dacă primește motorul în 6 cilindrii în linie înseamnă că este un E-Class, nu ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru