Mercedes clasa c coupe

Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz CLE Coupe, înlocuitor pentru Clasa C Coupe și Clasa E Coupe

Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu noul CLE Coupe. Acesta este un model nou care va fi înlocuitorul direct al modelelor Clasa C Coupe și Clasa E Coupe. Debutul noului model va avea loc în următoarele zile.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa C Coupe și Clasa C Cabrio facelift: modificări exterioare minore, sistem micro-hibrid și versiuni AMG cu 390 CP

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu Clasa C Coupe și Clasa C Cabrio facelift. Cele două modele vor fi expuse în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York și vor fi disponibile începând cu luna iulie.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe: imagini și informații oficiale cu sosia modelelor Clasa S Coupe și Clasa C Coupe

Mercedes a dezvăluit oficial noul Clasa E Coupe. A treia variantă de caroserie a modelului german vine cu un aspect sportiv, cu un singur motor diesel și cu toată tehnologia sedanului.
Vineri, 14 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes C-Klasse Coupe: imagini și detalii oficiale cu cel mai nou membru al familiei din Stuttgart

Mercedes a prezentat astăzi noul C-Klasse Coupe, cel mai nou membru al familiei germane, influențat estetic de S-Klasse Coupe și echipat cu o mulțime de sisteme de siguranță.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Salonul Auto de la Frankfurt va aduna în toamnă cele mai multe şi mai importante lansări din ultimii ani

Toamna acestui an va aduce o avalanşă de premiere mondiale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Evenimentul german va consemna debutul unor modele simbolice cum sunt Opel Astra, BMW Seria 7 sau Audi A4.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes C-Klasse Coupe, programat să se lanseze în noiembrie 2015

Mercedes va extinde gama actualului C-Klasse cu o variantă coupe, capabilă să rivalizeze cu BMW Seria 4. Modelul va sosi peste fix 12 luni, în noiembrie 2015.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes C-Klasse, Mercedes C-Klasse Coupe, mercedes clasa c, mercedes clasa c coupe, viitorul mercedes C-Klasse Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru