Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: versiunea Competition va oferi 510 CP și tracțiune integrală

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe străzile din Los Angeles. Sedanul de performanță va fi prezentat în cursul acestui an și va fi echipat cu motorul de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP sau 510 CP, în cazul versiunii Competition.

BMW pregătește o nouă generație M3. Modelul producătorului german ar urma să fie prezentat în următoarele luni, debutul comercial fiind programat până la finalul acestui an.

Viitoarea generație BMW M3 va fi echipată cu motorul pe care îl întâlnim în prezent pe X3 M și X4 M. Unitatea de 3.0 litri produce 480 de cai putere și 600 Nm, în timp ce în cazul versiunii Competition, propulsorul generează 510 CP și 600 Nm.

Conform unor rapoarte apărute în trecut, viitorul M3 va fi disponibil atât într-o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală, dar și într-o variantă cu tracțiune integrală și cutie de viteze automată. Rămâne de văzut dacă sistemul de tracțiune integrală va fi asemănător cu cel de pe M5. În cazul sedanului de clasă mare, sistemul M xDrive permite și un mod de rulare "2WD".

Între timp, viitoarea generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate în Los Angeles.

Conform unor surse apropiate companiei, versiunea de bază a viitorului M3 va include atât suspensii adaptive, cât și un sistem de frânare mult mai performant comparativ cu cel disponibil pe versiunile "civile".

Din punct de vedere estetic, viitorul M3 va fi echipat cu spoilere mult mai agresive, cu un difuzor modificat și, bineînțeles, cu o aripă spate nouă.

Comentarii (2)

  • Sunt ingrijorat din cauza grilei fata...
    0 0
  • Este la fel ca celalalt, iar grila aia este foarte oribila.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru