Ce mașini se mai lansează în China: noul MG7 este un sedan cu 257 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la SAIC au publicat primele imagini și informații cu vârful de gamă MG7. Sedanul este destinat pieței din China și vine cu motorizări, pe benzină, de până la 257 de cai putere.

După o serie de imagini teaser, chinezii de la SAIC au lansat, oficial, noul MG7. Un vârf de gamă și primul membru al gamei Black Label Series.

Sedanul destinat pieței din China mizează pe un design agresiv, cu jante supradimensionate, geamuri fără ramă, siluetă de coupe, eleron activ și patru terminații pentru sistemul de evacuare. Multe elemente sunt preluate de la conceptul MG Cyberster.

Dimensiunile noului MG7 îl poziționează între Audi A5 Sportback și A7 Sportback. Lungimea măsoară 4.884 de milimetri, 1.889 de milimetri sunt trecuți în dreptul lățimii, iar înălțimea măsoară 1.447 de milimetri.

Cele două ecrane de la interior măsoară în total 33 de inch. Pasagerii vor mai regăsi aici un plafon panoramic și scaune sport cu tetiera integrată.

Potrivit zvonurilor, MG7 ar putea primi anul viitor versiuni plug-in hybrid. Pentru moment, însă, clienții pot opta doar pentru motorizări pe benzină, cu tracțiune față.

Intrarea în gamă se face cu o unitate de 1.5 litri, capabilă de 185 CP și 300 Nm.

Transmisia este una automată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj. Gama include și un propulsor de 2.0 litri care dezvoltă 257 CP și 405 Nm.

Acesta din urmă vine în compania unei cutii de viteze automate cu 9 rapoarte. Din pachet mai face parte o suspensie controlată electronic și un diferențial cu alunecare limitată.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    sper ca germanii se duc la cursuri de specializare in china..altfel nu ii vad bine..
    3 2
  • Enigmatrix
    Dacă chinezii stau potoliți politic cu Taiwanul sau cu o altă nechibzuință,vor avea un cuvânt de spus din ce în ce mai greu în industria auto mondială.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru