SAIC

Joi, 18 August 2022 | Modele noi

Ce mașini se mai lansează în China: noul MG7 este un sedan cu 257 CP

Chinezii de la SAIC au publicat primele imagini și informații cu vârful de gamă MG7. Sedanul este destinat pieței din China și vine cu motorizări, pe benzină, de până la 257 de cai putere.
Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Prototipul electric MG Cyberster va primi versiune de serie

Britanicii de la MG au anunțat că prototipul electric Cyberster va intra în producție. Până acum, peste 5.000 de persoane și-ar fi exprimat interesul pentru achiziția viitorului model.
Marti, 14 Iulie 2020 | Industrie

Grupul VW vrea să producă modele Audi la uzina din Shanghai: investiție de 590 de milioane de dolari cu chinezii de la SAIC

Grupul Volkswagen și partenerul său SAIC din China pregătesc o investiție de circa 590 de milioane de dolari prin care uzina lor din Shanghai să înceapă producția de modele Audi, potrivit unor documente oficiale citate de Reuters. Fabrica ar urma să livreze anual circa 60.000 de unități Audi A7L.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Chinezii de la SAIC au câştigat concursul de design al Salonului Auto de la Los Angeles

Chinezii de la SAIC Motor au fost desemnaţi câştigătorii ediţiei cu numărul zece a Concursului Anual de Design de la Salonul Auto de la Los Angeles.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Concepte

MG CS Concept: marca britanică revine în atenţia publicului sub tutelă chineză

Defuncta marcă britanică MG revine la Salonul Auto de la Shanghai cu un prototip interesant. Este botezat CS şi anunţă liniile unui viitor SUV compact de oraş.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Feature

Cine cu cine colaborează în industria auto? Ghidul complet al parteneriatelor

Cine cu cine colaborează în industria auto? Care sunt alianţele şi parteneriatele care permit marilor constructori să producă maşini în mod eficient? Iată ghidul parteneriatelor din industria auto.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Industrie

GM a investit 253 milioane de dolari în cea mai mare facilitate de testare a automobilelor din China

General Motors a anunţat construcţia unei facilităţi de testare a vehiculelor noi în Guangde, China. Aceasta este construită alături de partenerii de la SAIC şi poate simula 67 de condiţii diferite de condus.
Marti, 27 Martie 2012 | Tehnologie

Opel şi chinezii de la SAIC promit motoare de 1.0 şi 1.4 litri

Opel şi SAIC lucrează la o nouă generaţie de motoare cu trei şi patru cilindri, echipate cu injecţie directă şi supraalimentare. Unităţile vor oferi un consum mai mic cu 10% şi un cuplu motor mai mare.
Sambata, 09 Aprilie 2011 | Modele noi

MG renaşte după 16 ani

Britanicii de la MG vor redebuta pe piaţa auto cu noul model MG6. Pe 13 aprilie, primul exemplar al britanicilor va părăsi poarta uzinei din Birmingham.
Joi, 19 August 2010 | Industrie

GM şi SAIC vor dezvolta împreună un tren de propulsie nou

General Motors şi SAIC vor dezvolta motoare cu patru cilindri şi transmisii cu dublu-ambreiaj care vor fi cu 20% mai ecologice decât unităţile echivalente cu transmisie automată convenţională.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Constructorul MG a prezentat Conceptul MG Zero

Constructorul auto MG a dezvaluit la Beijing Conceptul MG Zero. Acesta imbina noua filozofie de design a constructorului cu tehnologia de ultima ora.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Industrie

Nevoia de bani forteaza GM sa renunte la controlul operatiunilor din China

General Motors ar putea vinde o parte din actiunile sale detinute in cadrul parteneriatului cu SAIC pentru productia de vehicule pe piata din China. Decizia ar putea duce la scaderea influentei in regiune.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Industrie

Presa suedeza: "Saab e pe moarte"

Ziarele din Suedia sustin ca Saab e cu ambele picioare in groapa dupa ce Koenigsegg a renuntat la cumpararea marcii. Singura speranta - o oferta de ultim moment din partea chinezilor.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Industrie

SsangYong ii acuza pe chinezii de la SAIC de furt de tehnologie

Chinezii de la SAIC au preluat tehnologia de propulsie hibrida de la inginerii SsangYong in vremea in care detineau pachetul majoritar de actiuni al companiei. Guvernul Sud-Coreean este nemultumit de aceste fapte, deoarece a finantat cercetarile in proportie de 50%.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Modele noi

Chinezii pregatesc versiunea hibrida a lui Roewe 550

Producatorul chinez de automobile SAIC a anuntat ca va lansa anul viitor o versiune hibrida a sedanului Roewe 550.
Joi, 25 Iunie 2009 | Industrie

Chinezii de la SAIC vor platforma lui Opel Insignia!

Daca nu poti sa dezvolti, cumpara ce au dezvoltat deja altii. Aceasta pare sa fie deviza chinezilor de la SAIC, care vor sa faca un model pe platforma de succes al lui Opel Insignia.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Concepte

Chinezii mai pregatesc un concept pentru britanici: MG6

Chinezii de la SAIC vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul MG6, un hatchback care va da nastere unui nou model in gama fostei marci britanice.
Marti, 07 Aprilie 2009 | Concepte

Chinezii pregatesc un nou urmas al gamei Rover

Chinezii de la SAIC vor dezvalui in curand conceptul N1, ce ar urma sa dea nastere unui nou model in gama constructorului Roewe, urmasul Rover.

Tag-uri similare

Ford, Opel, Volvo, GM, Romania, Chevrolet, General Motors, productie, China, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru