MG CS Concept: marca britanică revine în atenţia publicului sub tutelă chineză

de Mircea Meșter
Luni, 15.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Defuncta marcă britanică MG revine la Salonul Auto de la Shanghai cu un prototip interesant. Este botezat CS şi anunţă liniile unui viitor SUV compact de oraş.

După ce au salvat de la moarte brandul britanic MG acum 6 ani, chinezii de la SAIC încearcă resuscitarea mărcii care a cunoscut vârful carierei în anii '50-'70. Iar principala armă cu ajutorul căreia cei de la SAIC vor să readucă marca GM în prim-planul industriei auto se ascunde în spatele liniilor preliminarii ale unui concept care va fi lansat la Salonul Auto de la Shanghai, la finalul acestei săptămâni.

Denumit oficial CS, prototipul chinez combină alura unui SUV compact cu liniile unui coupe şi promite să atace segmentul crossoverelor de oraş cu linii dinamice şi echilibrate demne de deceniuyl al doilea al acestui secol. Acesta afişează un look interesant, cu linii angulare, cu o grilă faţă care uneşte blocurile optice frontale şi cu un spoiler larg mărginit de cele două zone în care modelul de serie va afişa, foarte probabil, proiectoarele de ceaţă. În spate, prototipul reia tema angulară din zona anterioară, dar aduce o pereche de stopuri lungi care amintesc de cele ale modelelor Alfa Romeo.

 Evacuarea centrală dublă va fi înlocuită pe varianta de serie de una simplă, aşezată lateral.

Modelul de serie derivat din conceptul CS nu va ieşi în versiune de serie mai devreme de 2015, sub capota sa urmând să se afle un motor pe benzină cu patru cilindri de 1.5 litri care va dezvolta în jur de 135 de cai putere.

via Turbo

Comentarii (4)

  • @Automarket: MG, de la Morris Garage. Nu GM :)))
    8 1
  • mircea
    @mntsn
    Evident. Mulţumim pentru sesizare. A ruginit tastatura de când nu am mai scris ceva despre oamenii ăştia. :)
    7 1
  • niste...desene
    4 0
  • MG site => http://www.saicmotor.co.uk/Brand.aspx?page=5

    Roewe = > http://www.saicmotor.co.uk/Brand.aspx?page=4
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru