MG

Luni, 22 Aprilie | Concepte

Noul concept electric MG ajunge la 100 de km/h în 1.9 secunde

La salonul auto din China, MG aduce un hypercar electric, care atinge 100 de km/h în mai puțin de 2 secunde.
Luni, 11 Martie | Masini electrice si hibride

MG pregătește un rival direct pentru Dacia Spring. Lansarea, la finalul lui 2025

MG Motor a dezvăluit că are în dezvoltare un model electric de oraș care va fi un viitor rival pentru Dacia Spring și Citroen e-C3. Noul model ar putea purta numele MG2 și ar urma să fie lansat la finele lui 2025.
Marti, 27 Februarie | Modele noi

Noul MG Cyberster, cel mai puternic model din istoria mărcii: 544 de cai putere

MG Motor a dezvăluit detaliile importante despre Cyberster, noul model de performanță al mărcii anglo-chineze. De altfel, cu cei 544 de cai putere ai săi, MG Cyberster este cel mai puternic model din istoria mărcii.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

Noul MG3 este aici: motor hibrid cu 194 de cai putere

MG Motor a prezentat oficial noua generație MG3 pentru piața europeană. Noul model primește un motor hibrid care dezvoltă 194 de cai putere.
Joi, 22 Februarie | Masini electrice si hibride

MG va prezenta la Geneva un sedan electric cu 800 km autonomie

Marca MG va lansa un nou sub-brand premium în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Denumit Inteligent Mobility, sau IM pe scurt, acesta va avea și un prim model cu zero emisii: un sedan cu până la 800 km autonomie.
Joi, 18 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul MG 3. Debut la Geneva, în februarie

MG a publicat primele imagini oficiale cu noul MG 3, un hatchback subcompact. Noul model va fi dezvăluit oficial la sfârșitul lui februarie în cadrul Salonului Internațional de la Geneva.
Duminica, 01 Octombrie 2023 | Industrie

Tesla și MG vând electrice ca pâinea caldă în Europa

Tesla si MG au înregistrat creșteri impresionante ale vânzărilor în luna ultimele luni. Acest lucru se datoreaza modelelor accesibile din gamă și reducerilor de preț constante.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Concepte

Noul MG EX4, un omagiu adus celebrului Metro 6R4

Britanicii de la MG Motor au publicat imagini oficiale cu noul concept electric MG EX4. Noua mașină aduce un omagiu modelului Metro 6R4, care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri în epoca grupei B.
Joi, 03 Noiembrie 2022 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie a lui MG Cyberster. Debutul, confirmat pentru anul viitor

MG Cyberster, viitoarea decapotabilă electrică de serie a mărcii britanice, va debuta oficial în aprilie 2023. Noul model ar urma să fie etalonul mărcii și ar putea primi două configurații diferite ale propulsorului.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul MG Mulan Triumph Edition este un hot-hatch electric cu 449 CP

Acesta este noul MG Mulan Triumph Edition, sau, cu alte cuvinte versiunea de performanță a modelului electric MG4. Va fi comercializat în China și, cel mai probabil, în Marea Britanie (pentru moment).
Luni, 08 August 2022 | Modele noi

Teasere cu viitorul vârf de gamă MG. Sedanul este destinat pieței din China

MG a publicat o serie de teasere cu viitorul său vârf de gamă. Denumit MG7, acesta este așteptat să debuteze pe piața din China în 17 august.
Luni, 04 Iulie 2022 | Modele noi

Acesta este noul MG4 EV: autonomie de până la 452 de kilometri

Fă cunoștință cu noul MG4 EV. Modelul cu zero emisii din Marea Britanie este construit pe arhitectura Modular Scalable Platform (MSP) și propune o autonomie de până la 452 de kilometri cu o singură încărcare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Modele noi

Primele imagini cu noul MG4 Electric, un rival pentru Volkswagen ID 3. Autonomie de 450 de kilometri

MG a publicat primele imagini oficiale cu noul său model MG4 Electric. Acesta este un rival pentru Volkswagen ID 3 și va fi vândut în Europa începând din ultimul trimestru al lui 2022.
Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Prototipul electric MG Cyberster va primi versiune de serie

Britanicii de la MG au anunțat că prototipul electric Cyberster va intra în producție. Până acum, peste 5.000 de persoane și-ar fi exprimat interesul pentru achiziția viitorului model.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul electric MG Cyberster

Britanicii de la MG au publicat primele imagini oficiale cu Cyberster, un concept 100% electric care promite o autonomie de până la 800 de kilometri.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Concepte

Conceptul electric MG Cyberster promite o autonomie de până la 800 de kilometri

Britanicii de la MG au publicat primele imagini cu Cyberster, un concept 100% electric cu o autonomie de până la 800 de kilometri.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Englezii visează cu ochii deschiși: brandul MG s-ar putea întoarce acasă cu un model sportiv, rival al lui Tesla Model S

Brandul englez MG a renăscut cu succes în China de aproape un deceniu. Cea mai nouă creație este un concept denumit E-Motion care ar putea fi transformat într-un rival al lui Tesla Model S.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Concepte

MG CS Concept - imagini şi detalii oficiale cu viitorul SUV dedicat tinerilor

Marca britanică MG, deţinută în prezent de chinezi, a lansat la Shanghai conceptul CS, menit să anticipeze primul SUV din istoria companiei, un model adresat în principal tinerilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru