MG

Joi, 03 Noiembrie | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie a lui MG Cyberster. Debutul, confirmat pentru anul viitor

MG Cyberster, viitoarea decapotabilă electrică de serie a mărcii britanice, va debuta oficial în aprilie 2023. Noul model ar urma să fie etalonul mărcii și ar putea primi două configurații diferite ale propulsorului.
Joi, 01 Septembrie | Modele noi

Noul MG Mulan Triumph Edition este un hot-hatch electric cu 449 CP

Acesta este noul MG Mulan Triumph Edition, sau, cu alte cuvinte versiunea de performanță a modelului electric MG4. Va fi comercializat în China și, cel mai probabil, în Marea Britanie (pentru moment).
Luni, 08 August | Modele noi

Teasere cu viitorul vârf de gamă MG. Sedanul este destinat pieței din China

MG a publicat o serie de teasere cu viitorul său vârf de gamă. Denumit MG7, acesta este așteptat să debuteze pe piața din China în 17 august.
Luni, 04 Iulie | Modele noi

Acesta este noul MG4 EV: autonomie de până la 452 de kilometri

Fă cunoștință cu noul MG4 EV. Modelul cu zero emisii din Marea Britanie este construit pe arhitectura Modular Scalable Platform (MSP) și propune o autonomie de până la 452 de kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 29 Iunie | Modele noi

Primele imagini cu noul MG4 Electric, un rival pentru Volkswagen ID 3. Autonomie de 450 de kilometri

MG a publicat primele imagini oficiale cu noul său model MG4 Electric. Acesta este un rival pentru Volkswagen ID 3 și va fi vândut în Europa începând din ultimul trimestru al lui 2022.
Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Prototipul electric MG Cyberster va primi versiune de serie

Britanicii de la MG au anunțat că prototipul electric Cyberster va intra în producție. Până acum, peste 5.000 de persoane și-ar fi exprimat interesul pentru achiziția viitorului model.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul electric MG Cyberster

Britanicii de la MG au publicat primele imagini oficiale cu Cyberster, un concept 100% electric care promite o autonomie de până la 800 de kilometri.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Concepte

Conceptul electric MG Cyberster promite o autonomie de până la 800 de kilometri

Britanicii de la MG au publicat primele imagini cu Cyberster, un concept 100% electric cu o autonomie de până la 800 de kilometri.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Englezii visează cu ochii deschiși: brandul MG s-ar putea întoarce acasă cu un model sportiv, rival al lui Tesla Model S

Brandul englez MG a renăscut cu succes în China de aproape un deceniu. Cea mai nouă creație este un concept denumit E-Motion care ar putea fi transformat într-un rival al lui Tesla Model S.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Concepte

MG CS Concept - imagini şi detalii oficiale cu viitorul SUV dedicat tinerilor

Marca britanică MG, deţinută în prezent de chinezi, a lansat la Shanghai conceptul CS, menit să anticipeze primul SUV din istoria companiei, un model adresat în principal tinerilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Aprilie 2013 | Concepte

MG CS Concept: marca britanică revine în atenţia publicului sub tutelă chineză

Defuncta marcă britanică MG revine la Salonul Auto de la Shanghai cu un prototip interesant. Este botezat CS şi anunţă liniile unui viitor SUV compact de oraş.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | General

Warranty Direct: Honda, Toyota şi Mercedes-Benz, în topul fiabilităţii motoarelor

Warranty Direct, furnizorul numărul unu de garanţii independente în Regatul Unit, a publicat un top al celor mai fiabile zece mărci la capitolul motorizări, precum şi al celor mai puţin fiabile zece mărci în materie de motoare.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Concepte

MG Icon Concept, primul SUV al mărcii, debutează la Beijing

MG vine la Salonul Auto de la Beijing cu un SUV de segment B. Versiunea de serie a modelului debutează în 2014 pe piaţa din China. Pentru moment, englezii au publicat doar schiţele oficiale ale modelului.
Sambata, 09 Aprilie 2011 | Modele noi

MG renaşte după 16 ani

Britanicii de la MG vor redebuta pe piaţa auto cu noul model MG6. Pe 13 aprilie, primul exemplar al britanicilor va părăsi poarta uzinei din Birmingham.
Miercuri, 23 Martie 2011 | Modele noi

MG a confirmat dezvoltarea unui succesor al lui TF

Producătorul britanic MG a confirmat faptul că modelul TF va avea un succesor. Respectivul roadster va debuta în termen de doi ani.
Vineri, 04 Martie 2011 | Modele noi

SAIC prezintă noul MG3, un viitor rival chinezesc pentru Sandero

Marca MG este înviată de proprietarii săi chinezi, primul model pe care îl vor aduce aceştia în Europa urmând să fie MG3. Acesta costă 7800 de euro în China şi vine pe segmentul lui Sandero.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Constructorul MG a prezentat Conceptul MG Zero

Constructorul auto MG a dezvaluit la Beijing Conceptul MG Zero. Acesta imbina noua filozofie de design a constructorului cu tehnologia de ultima ora.
Joi, 18 Iunie 2009 | General

STUDIU: Masinile scumpe nu atrag femeile

Editia australiana a emisiunii Top Gear a organizat un studiu alaturi de o echipa de cercetatori pentru a afla daca o masina scumpa face barbatii sa fie mai atragatori pentru femei.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen, Honda, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru