Sedan premium

Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat noul IS: sedanul premium primește modificări de design și suspensii îmbunătățite, dar nu va mai fi disponibil și în Europa

Lexus a prezentat noua generație IS. Modelul de clasă medie mizează pe o serie de noutăți la exterior, pe o suspensie ceva mai rigidă și pe câteva îmbunătățiri la nivelul sistemelor de siguranță și asistență. Cu toate acestea, noul Lexus IS nu va mai fi disponibil și în Europa.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Lexus IS: modelul va fi prezentat în 16 iunie

Lexus a publicat primul teaser video dedicat viitorului IS. Sedanul de clasă medie va fi prezentat în 16 iunie, însă conform unor surse apropiate companiei, modelul nu va fi comercializat și în Europa.
Marti, 19 Iulie 2016 | Modele noi

BMW Seria 1 Sedan debutează în China, dar ar putea face carieră frumoasă și în Europa

BMW a dezvăluit noul Seria 1 Sedan, un model construit pe o platformă nouă, cu tracțiune față, care se va vinde doar în China și va rivaliza cu Audi A3 sedan și Mercedes CLA.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Maserati Ghibli - primele imagini şi informaţii ale sedanului concurent cu Audi A6 şi BMW Seria 5

Maserati a dezvăluit oficial primele imagini şi informaţii ale noului Ghibli, sedanul care va trebui să se afirme în segmentul E premium, acolo unde mai activează Mercedes E-Klasse, Audi A6 şi BMW Seria 5.
Luni, 01 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Noul Volvo S60 isi arata "muschii" in desert

Volvo a publicat un film antrenant cu noul S60, noua generatie a sedanului de clasa medie care va debuta in curand pe segmentul premium.

Tag-uri similare

Volvo S60, S60, sedan premium, Volvo premium, sedan volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru