Lexus lansează ediția specială LC Coupe Aviation: 70 de unități disponibile exclusiv pentru piața din Japonia

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a prezentat ediția specială LC Coupe Aviation. Modelul va fi echipat cu o aripă spate fixă fabricată din plastic ranforsat cu fibră de carbon dezvoltată de echipa care a lucrat la supercar-ul LFA. Versiunea specială va fi produsă în doar 70 de unități.

Lexus a pregătit o ediție specială pentru actualul LC Coupe. Noua versiune se numește Aviation și a fost gândită exclusiv pentru piața din Japonia, producția urmând să fie limitată la 70 de unități.

Conform reprezentanților Lexus, LC Coupe Aviation a fost inspirat de industria aeronautică și propune o serie de noutăți estetice. Clienții care vor comanda ediția specială vor putea alege din trei culori de caroserie: negru, alb sau argintiu. Grila frontală va fi vopsită exclusiv în negru, iar aceeași culoare a fost utilizată și pentru ramele prizelor de aer. Jantele de 21 de inch au un design nou, iar farurile și stopurile sunt și ele disponibile pe un fundal închis la culoare.

Spre deosebire de restul versiunilor, LC Coupe Aviation a fost echipat cu o aripă spate nouă, dezvoltată de aceiași ingineri care au lucrat la supercar-ul LFA. Aripa este fixă și a fost fabricată din plastic ranforsat cu fibră de carbon.

La interior, niponii au introdus un volan îmbrăcat în Alcantara, o tapițerie din piele cu accente maronii, în timp ce restul accesoriilor vor fi negre.

Lexus LC Coupe Aviation va fi disponibil atât în versiunea LC500, cât și în varianta LC500h.

Conform oficialilor japonezi, motorizările nu au suferit modificări.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru