Primele imagini neoficiale cu viitorul Lexus NX

de Florin Ardeleanu
Joi, 25.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un clip video cu noua generație Lexus NX a ajuns pe internet înaintea lansării oficiale care ar trebui să aibă loc în săptămânile următoare. SUV-ul nipon propune îmbunătățiri estetice, dar și un nou sistem de propulsie plug-in hybrid.

Constructorul japonez de automobile a încercat să țină sub un val de mister noua generație a modelului NX. Efortul său nu a fost, însă, de ajuns în contextul în care un clip video scurt cu noul NX a fost "scăpat" mai repede pe internet.

Din acest clip au fost luate și imaginile de față, care ne dezvăluie noutățile de design pe care le propune noul SUV premium de la Lexus.

Liniile dinamice, specifice actualului limbaj de design al brand-ului, au fost păstrate și sunt accentuate de grila frontala de dimensiuni mari. Farurile LED și stopurile unite de o bandă luminoasă completeaza pachetul exterior.

În habitaclu se evidențiază instrumentarul de bord digital, consola centrală înălțată și display-ul mai mult decât generos al sistemului multimedia. Cu siguranță, pasagerii vor fi întâmpinați de materiale și finisaje de înaltă calitate.

Potrivit zvonurilor, noua generație Lexus NX ar fi dezvoltată pe arhitectura premium a gigantului Toyota. Tocmai de aceea, SUV-ul va fi echipat cu cele mai noi sisteme de asistență și tehnologii de conectivitate.

Totodată, gama de motorizări ar urma să includă încă de la lansare un nou sistem de propulsie plug-in hybrid.

Cât despre debutul oficial, acesta ar putea avea loc în săptămânile următoare. Primele exemplare sunt așteptate să își facă apariția la finalul acestui an, în funcție de evoluția producției.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • Pozele par false. Se pare ca ar avea numere de Germania pe spate. In Germania se cumpara doar BMW, Mercedes si Audi ca marci premium, altceva nu exista :))
    15 10
  • Parcă doar tabla este îndoită altfel
    11 0
  • Johnny
    @ Vali, pai au inmatriculat una pt drive test, in caz ca vre- un cetatean german de etnie turca trece pe la Lexus
    17 5
  • @johnny: asta era.
    Eu credeam ca au invatat si germanii ce inseamna masini premium, nu abureli si minciuni, dar nu cred ca sunt atat de luminati, ca doar ei au inventat Dieselgate si raportarea eronata a cifrelor de vanzari.
    E bine sa nu mai inmatriculeze si altele, ca ar fi pacat sa aiba si masini in tara lor. Mai bine sa ramana la cotetele lor cu istorie indelungata in fiabilitate praf. Si apoi ar plange romanii ca nu mai cumpara troace de la germanii care le considera rebut dupa 3 ani :))
    15 12
  • Johnny
    Vali, troaca aia germana e etalon in lume in privinta tehnologiei si a calitatii materialelor, asamblarii.
    Pe de alta parte nu-s nemtii asa prosti sa favorizeze marcile straine. De ce ai cumpara o toyota cu sigla lexus cand ai marcile premium etalon in tara ta? Doar romanii cred ca e ok sa cumperi sh- urile aruncate de altii in loc de marcile facute la noi.
    1 8
  • inexorabil
    Mafănikkk, uite aici întrebare de 1000 de puncte: ce zici, o “asiatică de acum 30-40 de ani ar fi poluantă după eco-standardele din prezent? Dacă, printr-o minune nevisată (deşi şansele tind către zero absolut…), ai admite că da, atunci am fi îndreptăţiţi s-o numim tot…cazan, tigaie, fumigenă, troacă ş.a.m.d. ?

    Cât despre fiabilitatea pe care o clamezi în mod nu solemn, ci triumfalist, tu, personal, umbli cumva, în mod regulat (adică zilnic), cu o asemenea maşină “nemuritoare” ? Nu de alta, dar, de pildă, ÎNCĂ îmi frapează ochii nu câte o “japă” in illo tempore, ci câte o Cobra, câte un Ursuleţ sau câte o Vulpe (Audi 80) – nota bene, înmatriculate în Ro. Or avea motoarele “coapte” sau chiar funcţionează?...
    4 2
  • Lex Luthor
    Radeam de grila aia uriasa de la bmw, dar uite ca a aparut Lexus cu o grila si mai urata. Ingrozitor de cocalaristica.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru