Lexus

Marti, 17 Aprilie 2018 | Tehnologie

Mașinile Toyota și Lexus vor comunica între ele din 2021: șoferii vor primi informații despre trafic pentru micșorarea riscului de accidente

Mașinile vândute de Toyota și Lexus în Statele Unite începând din 2021 vor putea comunica între ele pentru a informa șoferii despre condițiile de trafic și apariția unor accidente.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Lexus CT: hatchback-ul ar putea fi oferit într-o versiune pur electrică

Noua generație Lexus CT ar urma să debuteze în 2020. Modelul constructorului japonez va avea un design mult îmbunătățit și va folosi noua arhitectură TNGA, platformă folosită și pe Toyota Auris. Vocile apropiate companiei anunță și o versiune 100% electrică.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus are planuri de dezvoltare pentru LS: limuzina ar putea primi o versiune hibridă mai puternică

Lexus LS ar putea primi în viitorul apropiat o nouă versiune hibridă, iar oficialii mărcii se gândesc inclusiv la posibilitatea unei variante integral electrice.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Lexus ES: modelul premium va sosi în Europa și va "redefini confortul pentru clienții de lux"

Lexus a publicat un teaser cu grila noi generații a modelului premium ES, care va fi prezentat în 25 aprilie și va sosi în Europa ca înlocuitor pentru GS, urmând să "redefinească confortul pentru clienții de lux".
Marti, 03 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus GS ar putea fi înlocuit pe piața europeană cu Lexus ES: vânzările slabe determină japonezii să schimbe strategia

Presa olandeza susține că Lexus GS va fi eliminat din gama de modele pentru Europa pentru a fi înlocuit de ES, care se comercializează în prezent în SUA, ca reacție la scăderea vânzărilor.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Toyota, Subaru și Honda au cei mai fideli clienți din lume: Lexus, Audi și Land Rover sunt brandurile premium cu loialitatea cea mai mare

Un studiu publicat recent arată că Toyota, Subaru și Honda sunt brandurile auto cu cel mai mare grad de fidelitate din partea clienților. În ceea ce privește segmentul premium, clienții cei mai loiali revin celor de la Lexus, Audi și Land Rover.
Luni, 12 Martie 2018 | Industrie

Lexus estimează că SUV-ul UX va ajunge în topul vânzărilor din Europa: livrările noului model vor începe din octombrie

Lexus se așteaptă ca noul său SUV, modelul UX, să ajungă în topul vânzărilor din Europa, după ce livrările vor începe din luna octombrie a acestui an.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Lexus UX: noul SUV japonez are versiune hibridă de 176 de cai putere cu tracțiune integrală

Lexus UX este cel mai nou SUV din gama constructorului japonez și beneficiază de un nou motor de 2.0 litri, dar și de o versiune hibridă de 176 de cai putere cu tracțiune integrală.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele imagini cu Lexus UX: noul SUV își dezvăluie principalele elemente de design

Lexus a publicat un clip video care scoate în evidență principalele trăsături de design ale noului UX. SUV-ul subcompact va avea o grilă masivă și ceasuri de bord digitale.
Marti, 20 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu versiunea de serie a lui Lexus UX: SUV-ul subcompact se lansează în 6 martie

Lexus a publicat primul teaser pentru versiunea de producție a SUV-ului subcompact UX, care va fi dezvăluit oficial în 6 martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Lexus UX ar putea fi lansat în martie: noul SUV va rivaliza cu BMW X1 și Audi Q2

Lexus ar putea lansa în luna martie la Geneva noul SUV UX inspirat din conceptul cu același nume pentru a ataca un segment de piață în care concurează inclusiv BMW X1 și Audi Q2.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | General

Lexus LFA ar putea avea un succesor: oficialii nu mai pot ignora numărul mare de cereri pentru un nou vector de imagine

Lexus LFA a reprezentat un vector de imagine pentru constructorul nipon. Acum, fanii își doresc un succesor, iar câțiva oficiali îmbrățișează aceeași idee. Rămâne de văzut dacă un nou proiect atât de important o să mai primească undă verde din partea conducerii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Modele noi

Gama Lexus LC ar putea fi extinsă: o decapotabilă și o versiune de performanță, pregătite de constructorul japonez

Lexus intenționează să lanseze versiuni cabrio și de performanță pentru modelul LC pentru a concura mai bine cu rivalii germani din acest segment.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Concepte

Lexus LF-1 Limitless Concept: crossover-ul integrează tehnologie autonomă de nivel 4 și anunță o nouă direcție de design

Lexus a prezentat noul LF-1 Limitless Concept, un prototip care anunță o nouă filozofie de design în segmentul SUV. Niponii spun că noul concept poate fi echipat cu motoare pe benzină sau sisteme electrificate (hibrid, hibrid plug-in, electric 100%) și integrează și o tehnologie autonomă de nivel 4.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Lexus a atins un nou record de vânzări în Europa, pentru al patrulea an la rând: peste 74.000 de unități livrate în 2017

Lexus a înregistrat vânzări record în Europa, pentru al patrulea an consecutiv, după ce a livrat puțin peste 74.000 de mașini către clienții săi, în 2017.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Concepte

Un nou teaser pentru Lexus LF-1 Limitless: japonezii dezvăluie blocurile optice ale conceptului

Lexus a publicat al doilea teaser pentru conceptul LF-1 Limitless, care dezvăluie semnătura blocurilor optice.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Concepte

LF-1 Limitless: prima imagine teaser cu prototipul care va dicta designul viitoarelor SUV-uri Lexus

Lexus aduce conceptul LF-1 Limitless în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul ar urma să dicteze designul viitoarelor SUV-uri din gama constructorului nipon.
Joi, 30 Noiembrie 2017 | Modele noi

Monovolexus: SUV-ul Lexus RX oferă de acum și o versiune cu 7 locuri

Cel mai mare SUV din gama Lexus primește o versiune cu șapte locuri dedicată familiilor numeroase. Lexus RX L este primul model din gama constructorului japonez premium care oferă o astfel de opțiune.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Modele noi

Lexus RX Sport: SUV-ul premium primește o versiune sportivă cu mici modificări estetice

Lexus RX Sport este o versiune sportivă a SUV-ului premium care include modificări la grilă, jantele din aliaj de 20 inch, oglinzile electrice și difuzorul spate.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Modele noi

Pentru familii mari: Lexus RX va primi în noiembrie o versiune RXL cu 7 locuri cu motor de 3.5 litri și 295 CP

Lexus RXL, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului premium japonez, se lansează în 29 noiembrie și va fi disponibilă cu motorul pe benzină de 3.5 litri și 295 de cai putere, dar și cu sistemul hibrid de peste 300 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru