Lexus

Joi, 16 Noiembrie 2017 | Modele noi

Pentru familii mari: Lexus RX va primi în noiembrie o versiune RXL cu 7 locuri cu motor de 3.5 litri și 295 CP

Lexus RXL, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului premium japonez, se lansează în 29 noiembrie și va fi disponibilă cu motorul pe benzină de 3.5 litri și 295 de cai putere, dar și cu sistemul hibrid de peste 300 de cai putere.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Modele noi

Lexus CT 200h facelift: hibridul japonez primește îmbunătățiri de design și sisteme de siguranță

Compacta premium Lexus CT 200h a primit un facelift cu îmbunătățiri minore de design și noi sisteme de siguranță, însă sistemul hibrid de 136 de cai putere a rămas neschimbat.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Concepte

Lexus LS+: conceptul cu funcții autonome care prefigurează designul viitoarelor limuzine Lexus

Lexus LS+ este un concept cu funcții autonome care prefigurează noua navă-amiral de la Lexus începând din 2020, precum și designul viitoarelor limuzine ale companiei.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Concepte

Lexus pregătește un concept misterios: dezvăluirea va avea loc în 25 octombrie

Lexus va prezenta un nou concept în 25 octombrie în deschiderea Salonului Auto de la Tokyo, însă nu a prezentat niciun fel de detalii despre acesta.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Lexus pune degetul pe rană: “Nu există prea mulți clienți care să accepte actualele mașini electrice”

Actuala tehnologie a bateriilor pentru mașinile electrice “nu va fi acceptată de prea mulți clienți”, afirmă cei de la Lexus prin vocea vicepreședintelui său executiv.
Joi, 14 Septembrie 2017 | Industrie

Lexus RC F facelift: motorul V8 de 5 litri primește mai multă putere de anul viitor

Lexus pregătește un facelift pentru coupe-ul său de performanță RC F, iar motorul V8 aspirat de 5 litri ar urma să primească mai mult de 477 de cai putere cât are în present.
Marti, 22 August 2017 | FRANKFURT 2017

Lexus nu-i uită pe europeni: NX facelift și CT200h facelift vin la Frankfurt

Lexus aduce în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunile facelift ale lui NX și CT200h. Alături de acestea, japonezii vor mai expune și cea de-a cincea generație a lui Lexus LS.
Luni, 21 August 2017 | Masini autonome

Japonezii nu se grăbesc: Toyota și Lexus nu vor oferi sisteme autonome avansate până în 2020

Toyota și Lexus vizează lansarea unor tehnologii avansate de conducere autonom începând cu 2020. Din 2018, niponii vor veni pe piață cu o serie de sisteme complexe care să pregătească avalanșa din 2020.
Joi, 03 August 2017 | General

La cinci ani de la finalizarea producției, încă mai există 12 exemplare Lexus LFA nevândute

Din totalul celor 500 de exemplare Lexus LFA produse, 12 sunt în continuare nevândute. Nu pentru că nu ar fi existat cerere, ci pentru că supercarul are potențialul de a deveni mașină de colecție.
Vineri, 30 Iunie 2017 | Modele noi

Lexus pregătește noi SUV-uri: conceptul UX va intra în producție de serie, iar RX va primi o versiune cu 7 locuri

Lexus va introduce în producție de serie conceptul UX și va lansa o versiune cu 7 locuri pentru RX, ca parte a strategiei de extindere a gamei de SUV-uri.
Joi, 15 Iunie 2017 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Lexus CT200h: design mai sportiv și ecran de 10 inch

Hibridul Lexus CT200h a primit câteva îmbunătățiri la designul blocurilor optice, un ecran de 10.3 inch și câteva tehnologii de asistență pentru șoferi.
Joi, 25 Mai 2017 | General

Vă încearcă talentul muzical? Lexus a lansat un generator care te transformă rapid în DJ

Lexus a găsit o soluție inedită pentru a promova lansarea noului LC Coupe în Europa. Fanii brandului trebuie să compună o coloană sonoră cu ajutorul unui generator muzical.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Mai 2017 | Industrie

Lexus avertizează că SUV-urile și crossoverele vor elimina sedanurile de pe piață: "Berlinele au nevoie de un caracter dinamic mai bun"

Lexus consideră că sedanurile au nevoie de un caracter dinamic mai bun și, în cazul celor premium, de o regândire a luxului modern pentru a rezista pe piață în fața SUV-urilor și a crossoverelor.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Modele noi

Lexus a pregătit o limuzină LS personalizată pentru un client care a împlinit 100 de ani

Un englez și-a comandat un Lexus LS cu ocazia zilei sale de naștere. Pentru că bătrânul împlinea 100 de ani, Lexus i-a pregătit o surpriză.
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Modele noi

Lexus NX facelift: modificări minore de design, ecran de 10.3 inch și îmbunătățiri pentru suspensii

Lexus a lansat un facelift pentru SUV-ul NX, care a primit doar modificări minore de design și îmbunătățiri "semnificative" la suspensii, în timp ce performanțele rămân în mare parte neschimbate.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Lexus LS 500 F-Sport: versiunea sportivă a limuzinei japoneze vine cu mici modificări de design, dar cu aceleași motorizări

Lexus a prezentat la New York versiunea sportivă a limuzinei LS 500, care introduce modificări la grila, scaune îmbunătățite și un sistem de frane revizuit, însă păstrează motorizările pe benzină și hibride.
Miercuri, 29 Martie 2017 | Modele noi

Lexus NX facelift, anticipat de un teaser: noutăți la designul exterior și îmbunătățiri la interior

Lexus NX facelift va fi dezvăluit la jumătatea lunii aprilie și este anticipat de un teaser care oferă primele indicii despre designul blocurilor optice.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Modele noi

Lexus încearcă să atragă tinerii: japonezii vor lansa un nou SUV subcompact inspirat din spectaculosul concept UX

Lexus a confirmat lansarea unui nou SUV subcompact cu design inspirat din conceptul UX, care va avea scopul de a stârni interesul clienţilor tineri.
Vineri, 10 Martie 2017 | Premii auto

Designerii auto și-au votat mașinile preferate: Lexus LC și conceptul Renault Trezor primesc premiile pentru design în 2017

Premiile pentru cele mai reușite mașini la nivel estetic lansate în ultimul an la nivel mondial sunt acordate de un juriul format din cei mai buni designeri auto din lume. În acest an, francezii și japonezii au câștigat marile premii.
Marti, 28 Februarie 2017 | Modele noi

Lexus RC F devine și mai nervos: aceasta e versiunea de circuit dedicată competițiilor GT din 2017

Lexus scoate în față unul dintre cele mai agresive modele pe care le are în gamă anunțând o versiune dedicată curselor GT. Noul RC F GT3 oferă peste 500 CP și are 1300 de kilograme.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru