Un Lexus UX a fost transformat în art-car: SUV-ul niponilor, tatuat de un artist celebru din Londra

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 18.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Lexus UX a devenit primul art-car din lume realizat prin procedee utilizate în industria tatuajelor. Proiectul a durat șase luni din momentul realizării primelor schițe, iar pentru tatuarea mașinii, Claudia De Sabe a avut nevoie de peste 40 de ore de muncă.

Lexus a pregătit o campanie specială pentru promovarea SUV-ului UX. Cu ajutorul artistei londoneze Claudia De Sabe, un exemplar Lexus UX a fost transformat în art-car.

Dar în locul picturilor clasice, așa cum se obișnuia până acum în industria art-car, artista britanică s-a folosit de tehnicile utilizate în procesul de tatuare. Acele fine au fost înlocuite cu freze de mici dimensiuni, iar motivul artistic ales a fost cel al iazurilor pline cu crapi japonezi.

Proiectul a durat șase luni din momentul realizării primelor schițe, iar pentru tatuarea mașinii, artista (susținută și de soțul acesteia, Yutaro) a avut nevoie de peste 40 de ore de muncă. Astfel, acest Lexus UX a devenit primul art-car din lume realizat prin procedee utilizate în industria tatuajelor.

"Atunci când tatuez o persoană trebuie să fiu atentă la țesuturile aflate sub piele. În cazul mașinii, am anticipat modul în care caroseria își schimbă forma față de structura generală", a declarat Claudia De Sabe la finalul proiectului. 

Comentarii (1)

  • mircea badea
    mizerie..dar asta si merita un suv
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru