Îmbunătățiri pentru Lexus LS: suspensie revizuită și mai multe sisteme de siguranță în standard

de Alexandru Monenciu
Luni, 01.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus anunță o serie de îmbunătățiri pentru nava amiral LS. Printre ele se numără o suspensie revizuită, dar și mai multe sisteme de siguranță oferite în standard.

Actuala generație Lexus LS a debutat în 2017, iar anul trecut a primit un facelift. Acum, constructorul japonez de automobile anunță o nouă serie de îmbunătățiri pentru nava sa amiral. Desigur, unele minore, dar care o vor ajuta în lupta cu rivalii din segment.

Așadar, Lexus a pregătit ornamente interioare Haku pentru modelele echipate cu pachetele Luxury și Executive. Totodată, sistemul audio Mark Levinson cu 23 de incinte și 2.400 W poate fi bifat și în cazul nivelului de echipare de bază.

Mai departe, LS a primit în standard pachetul de sisteme de siguranță Lexus Safety System+ 2.5. Acesta include, printre altele, Lane Departure Alert cu funcție Steering Assist, Automatic Emergency Braking, Lane Tracing Alert, Intelligent High Beam și All-Speed Dynamic Radar Cruise Control.

Inginerii Lexus au recalibrat suspensia pentru o ținută de drum îmbunătățită. În rest, nava amiral LS a rămas neschimbată, astfel că poate fi comandată în continuare atât în versiune obișnuită cât și hibrid.

via Lexus

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Asta cu cenzura de aiurea...

    Care a fost motivul cenzurării mai multor comentarii??

    Între cenzura împotriva unor jigniri da, dar în rest cam cenzură comunistă, nu credeţi ?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru