Prima imagine cu viitorul Lexus NX. Japonezii anunță o serie de îmbunătățiri exterioare și interioare

de Alexandru Monenciu
Joi, 03.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat prima imagine teaser a viitorului SUV NX. Debutul este programat pentru 12 iunie.

Prototipurile viitoarei generații Lexus NX au fost surprinse de câteva ori în teste, acoperite cu camuflaj desigur. Acum, constructorul nipon de automobile a publicat prima imagine teaser cu viitorul SUV, în contextul în care debutul este programat pentru 12 iunie.

Lexus nu a oferit prea multe detalii, dar se poate observa banda LED care unește cele două stopuri. Totodată, emblema de pe portbagaj a fost înlocuită cu numele producătorului. Acestea sunt numai câteva dintre îmbunătățirile exterioare promise de Lexus.

La interior, printre noutăți se vor număra un instrumentar de bord digital, dar și un display generos pentru sistemul multimedia.

Noua generație Lexus NX ar urma să împartă o serie de componente cu actuala iterație Toyota RAV4. Inclusiv, câteva dintre motorizările SUV-ului nipon.

via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru