Renault a dezvaluit Kangoo Be Bop

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.02.2009
Constructorul francez a dezvaluit noul Kangoo Be Bop, versiunea de serie a conceptului compact dezvaluit in 2007 la Frankfurt.

Renault a surprins astazi presa mondiala cu dezvaluirea versiunii de serie a modelului Kangoo Be Bop. Noul membru al gamei Kangoo a fost dezvaluit pe baza conceptului compact prezentat in 2007 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Noul Be Bop vine sa impresioneze cu dimensiuni compacte (noua varianta masoara doar 3.87 metri), cu o caroserie vopsita in doua tonuri si cu o suprafata vitrata foarte mare.

La bordul lui Be Bop vor putea calatori patru oameni, ce se vor bucura, printre altele de acoperis panoramic si o trapa ingenioasa, actionata electric, a carei deschidere este identica cu cea regasita pe conceptul din 2007. Calitatea materialelor a fost imbunatatita iar nivelul de echipare a crescut pentru a spori confortul pasagerilor.

La exterior, clientii vor putea opta pentru culori noi ale caroseriei Pearlescent Black, Pavot Red, Etincelle Orange si Glacier White, combinate cu nuante deja existente. Paleta de culori exterioara se regaseste si la interior pentru a inviora habitaclul.

Be Bop vine echipat cu jante de 16 inch, cu o suspensie care mareste garda la sol cu 20 de mm si cu panouri de protectie.

Be Bop este al patrulea model dezvoltat de Renault pe platforma Kangoo. Cum era si normal, compactul imprumuta motorizarile de top ale fratelui sau mai mare, mai exact unitatea pe benzina de 1.6 litri 16 valve si diesel-ul de 1.5 litri.

Versiunea de top pe benzina dezvolta 105 cai putere si un cuplu total de 148 Nm, promitand in acelasi timp un consum de doar 7.7 litri/100 de km.

De cealalta parte, unitatea diesel livreaza 105 cai putere la 4000 de rpm si un cuplu motor de 240 Nm, toatea acestea cu un consum mediu de 5.4 litri/100 de km.

De productia noului Kangoo Be Bop se va ocupa uzina Maubeuge din Franta, locul unde iau nastere si celelalte trei modele dezvoltate pe aceeasi platforma.

via | Renault

Comentarii (4)

  • fara succes
    Oricat incerc sa inteleg conceptul acestei masini, si oricat de mult ma uit la ea, nu reusesc sa-mi schimb parerea.
    Pe langa faptul ca e mica si urata, cred ca va fi un esec comercial desul de mare. Cum a fost si Peugeot-ul 1007, desi acela macar arata bine :)
    Sunt curios cat de multe bucati se vor vinde din acest model. :S si pe care piete vor fi cele mai multe vanzari...
    0 0
  • de vacanta
    pare sa fie un urmas a lui Renault 4. Aspectul utilitar primeaza. O saracie de asta mi-ar conveni, mica dar cu spatiu mare, merge pentru o excursie in doi
    0 0
  • este...
    ...o aparitie nefericita. Atat !
    Unde le-a fost...designer-ul ?! AAhh !
    Scuze...n-am stiut...asa deci...este in concediu si in timpul lui liber, la birou, femeia de serviciu s-a jucat pe soft. Ok. Nu am stiut, ma repet, dar... bai frate si daca stiam...ce revolta, ceeee revooolta nene faceam...
    Intelegeti ce vreau sa spun nu ?!
    1 0
  • Dezinformare
    Versiunea de serie a fost prezentata la Paris anul trecut!!! ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru