Opel Astra Sports Tourer

Duminica, 25 Noiembrie 2018 | Industrie

Opel va concedia 20% dintre angajații unei uzine din Marea Britanie: fabrica produce Astra și Astra Sports Tourer

Opel a anunțat că va concedia 20% dintre angajații uzinei Ellesmere Port din Marea Britanie ca urmare a scăderii vânzărilor pentru cele două modele produse aici, Astra și Astra Sports Tourer.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Feature

Test de consum cu Opel Astra Sports Tourer diesel: chiar și 160 de cai putere îți pot oferi un consum de 3.3 litri/100 km

Deși mulți cântă prohodul motoarelor diesel, ele încă sunt preferate de români. Motiv pentru care am gândit un test de consum cu dieselul de 160 de cai putere al unuia dintre cele mai populare modele de la noi, Opel Astra, în varianta sa break.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Astra Sports Tourer: primele imagini cu varianta break a modelului compact

Opel a dezvăluit astăzi noua generație a modelului Astra Sports Tourer, varianta cu portbagaj a modelului compact. Debutul public va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Astra facelift - schimbări subtile de design şi diesel biturbo de 195 CP

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus: sisteme tehnologice de pe Insignia.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Modele noi

Opel a produs 100.000 de unităţi Astra SportsTourer

Nemţii de la Opel au construit trecut de pragul de 100.000 de unităţi ale modelului Astra SportsTourer. Modelul a fost fost lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2010.
Joi, 07 Iulie 2011 | Economic

Opel merge bine în Europa: vânzările ultimelor 6 luni cresc cota de piaţă

Opel a totalizat în primele şase luni ale anului 659.000 de maşini vândute în Europa, cu 50.000 mai multe decât aceeaşi perioadă a anului trecut.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip de prezentare al noului Opel Astra Sports Tourer

Opel a publicat primul spot de prezentare al noului Astra Sports Tourer, primul derivat în gama modelului compact, prezentat luna trecută la Salonul de la Paris.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Opel GTC Paris anunţă viitorul Astra coupe

Standul Opel a expus la Salonul Auto de la Paris conceptul GTC Paris şi derivatul break al modelului Astra, botezat Sports Tourer. Nu a lipsit nici electricul Ampera.
Luni, 21 Iunie 2010 | Economic

Noul Astra Sports Tourer va impulsiona vânzările Opel

Opel se aşteaptă ca lansarea break-ului Astra Sports Tourer, aşteptat pe piaţă în noiembrie, să impulsioneze serios vânzările hatchback-ului german.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | PARIS 2010

Opel Astra Sports Tourer - primele imagini şi informaţii

Cea de-a zecea generaţie a compactei de la Opel, Astra J, a primit şi o versiune break, intitulată Sports Tourer. Modelul va fi urmat în curând de o versiune coupe, aşteptată să debuteze în următoarele luni.
Joi, 20 Mai 2010 | Economic

Noul Opel Astra: 150.000 de comenzi în cinci luni

Noua generaţie a modelului compact Opel se dovedeşte a fi un succes pe piaţa europeană. Astra a totalizat 150.000 de exemplare vândute în doar cinci luni de la lansare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Mai 2010 | Video

VIDEO: Viitorul Opel Astra break, spionat în timpul testelor

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Paris, apar tot mai multe imagini şi filme spion cu noul Opel Astra break, varianta de caroserie ce ar urma să se numească tot Sports Tourer, asemeni Insigniei.

Tag-uri similare

Opel Astra Sports Tourer, Opel Astra SportsTourer, Opel Astra break, noul Opel Astra break, spion Opel Astra Sports Tourer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru