Noul Astra Sports Tourer va impulsiona vânzările Opel

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.06.2010
Opel se aşteaptă ca lansarea break-ului Astra Sports Tourer, aşteptat pe piaţă în noiembrie, să impulsioneze serios vânzările hatchback-ului german.

Opel se bucură în prezent de o evoluţie bună a modelului Astra, noua generaţie a hatchback-ului reuşind să totalizeze din momentul lansării şi până în prezent un total de 160.000 de comenzi. Nemţii se aşteaptă ca trendul ascendent să fie menţinut şi poate chiar îmbunătăţit odată cu lansarea noului derivat break, în luna noiembrie a acestui an, la o lună de la debutul programat în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Noul Astra Sports Tourer ar urma să cuantifice 25% din vânzările totale ale hatchback-ului produs în Russelsheim, judecând cel puţin după evoluţia vechilor generaţii. Noul Astra Sports Tourer preia numele şi trasăturile fratelui său mai mare Opel Insignia Sports Tourer, văzut deja ca un model de succes pe segmentul său.

Break-ul compact vine cu o serie de dotări opţionale noi cum ar fi lumini adaptive AFL, sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi sistem de avertizare a părăsirii benzii de circulaţie. Spre deosebire de fratele său cu cinci uşi, Astra Sports Tourer va oferi un portbagaj foarte generos, capabil să înghită între 500 şi 1550 de litri.

via | Automotive News

Comentarii (2)

  • un break frumos
    cred ca o sa continue la fel de bine succesul in vanzari obtinut pana acum
    6 0
  • cristi
    astra
    as dori si un look asemanator (inspirat de la insignia) pentru Zafira
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru