Opel a primit peste 100.000 de comenzi pentru noul Astra in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.03.2010
Europenii au comandat deja peste 100.000 de unitati Opel Astra. Producatorul german a anuntat ca asteptarile de vanzari i-au fost depasite deja cu 10 procente si va adauga inca un schimb la fabrica lui Astra din Polonia.

Germanii de la Opel au primit peste 100.000 de comenzi pentru Astra la nivel european. Modelul a debutat pe piata din Europa in decembrie, iar numarul ridicat de comenzi va aduce un schimb in plus la fabrica Opel din Gliwice, Polonia. Asteptarile Opel pentru vanzarile lui Astra au fost deja depasite cu 10%, acestia anticipand vanzari de 180.000 de unitati in primul an complet de cand noul Astra este disponibil pe piata.

Opel Astra este cea de-a doua compacta in materie de vanzari pe piata din Germania, iar vanzarile lui Astra au crescut cu 38 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru moment, noul Astra este disponibil doar in versiune hatchback cu cinci usi, Opel urmand sa lanseze ulterior si o versiune Caravan a acestui model, precum si o versiune cu trei usi.

Opel Astra a primit o serie de distinctii inca de la lansare, modelul primind Volanul de Aur de la publicatia germana AutoBild, dar si premiul "Masina Anului in Spania". Totodata, modelul a fost ales ca fiind cel mai bun de publicatiile Prensa Iberica, La Vanguardia si Autofaci.

Opel Astra este si Masina Anului in Insulele Canare. Cititorii Automarket au apreciat si ei noul Opel Astra, modelul din Russelsheim fiind castigatorul concursului Autovot 2010.

Via | Opel

Comentarii (8)

  • haoleu
    2 5
  • Interesant
    Oricum pe primul loc la vanzari pe 2010 va fi unul dintre Ford Fiesta sau VW Golf.
    E bine totusi ca, asa cum in 2009 Insignia a aparut in toate topurile si a fost insignificant dpdv al vanzarilor, macar acum apare Astra. Care are ceva sanse la un podium.
    Oare francezii stau cu mainile in buzunar?
    Din "bataliile" lor, consumatorul are de castigat aproape intotdeauna.
    Exceptand cumparatorul de Toyota ;)
    7 3
  • astra de vis
    e si normal sa se intample asta, e prea tare masina. si eu mi-as cumpara-o daca as avea bani...
    5 2
  • nedumerire
    Yo tot nu inteleg. Opel este sau nu american ? G.M. ?
    2 5
  • Real_Ion
    @Alex
    Ba da!!De fapt este si un pic japonez cu chinez.Cum dracu sa fie mai nene american.Tu unde traiesti
    3 1
  • Crisitian
    Da
    In 2009 Insignia a fost cea mai bine vanduta masina la clasa ei.
    4 1
  • abc_e?
    @Alex
    este detinut de americani el putin sau cel putin era, dar este o marca nemteasca
    2 1
  • you_hooo
    ce nelamuriti
    Opel este marca germana 100%, cu 111 ani de istorie glorioasa, cu o multime de modele care au facut cariera, cu o gramada de inovatii; marca numarul 2 in Germania si una dintre marcile cel mai vandute la nivel european. Unii inca nu au inteles care-i treaba cu Gm-ul , proprietarul Opel inca din anii '20 (1929)... asta e nu s-a inventat intenetul si informatia aferenta din acea sursa...
    Revenind la subiect, Astra in scurt timp va ajunge sa detroneze si Golf... dar asta la anu' cand apare si versiune Sports Tourer, varianta ce reprezinta cam 50% din vanzari.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru