VOI ATI DECIS: Opel Astra este Masina Autovot 2010!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.02.2010
Dupa trei saptamani de vot, peste 7000 de utilizatori Automarket au decis: Opel Astra ia Marele Premiu Autovot 2010. Alfa Romeo MiTo a castigat categoria Design, iar Volkswagen Polo categoria Calitate/Pret.

Publicul din Romania a ales in cadrul concursul Autovot, pentru al patrulea an consecutiv, cele mai apreciate masini lansate in tara noastra in cursul anului anterior. In urma celor trei saptamani deschise votului in editia 2010 a concursului, 7278 de utilizatori Automarket.ro au decis: Opel Astra este Marele Castigator AUTOVOT 2010!

Editia 2010 a concursului Autovot, a patra dupa cele din 2007, 2008 si 2009 a inceput in 25 ianuarie 2010 pe www.automarket.ro si s-a incheiat in 15 februarie. Participantii la vot si-au ales masinile favorite la doua categorii: Best Design (Design) si Best Buy (Raport Calitate/Pret). In concursul din acest an au fost inscrise 51 de modele, toate lansate pe piata din Romania in cursul anului 2009.

Dupa trei saptamani de concurs pe Automarket.ro, voturile a 7278 dintre voi au decis: Opel Astra este Masina Autovot 2010. Primul si cel mai important top auto din Romania construit integral de public si-a numit astfel castigatorul final, 2010 fiind al doilea an consecutiv in care Opel isi adjudeca marele premiu al publicului, dupa ce in 2009 a castigat prin Insignia.

Opel Astra, Marele castigator al concursului Autovot 2009, a primit 7136 de puncte prin adunarea rezultatelor la cele doua categorii. La fel ca in editiile anterioare, modelul de pe prima pozitie in clasamentul General a dominat ambele sectiuni ale concursului (Design si Calitate/Pret), astfel ca premiile de categorie au fost acordate modelelor clasate imediat dub acesta.

Astfel, la categoria Design, Alfa Romeo MiTo (2161 puncte ) a castigat locul 1, modelul italian fiind urmat de Porsche Panamera (locul al doilea - 2127 puncte) si de surpriza Volvo C30 facelift (locul al treilea - 1960 puncte).

Disputa la aceasta categorie si-a desemnat castigatorul in ultimele ore ale celor trei saptamani de concurs, organizatorii asistand la cea mai stransa lupta din istoria competitiei la categoria Design.

La categoria Raport Calitate-Pret, locul 1 a fost ocupat de modelul proaspat ales Masina Anului in Europa, Volkswagen Polo (4575 de puncte), in timp ce pe locul al doilea s-a clasat Ford Fiesta (2086 de puncte) iar pe trei a venit noul Renault Megane (1342 de puncte).

Masinile castigatoare au fost premiate in cadrul GALEI AUTOVOT 2010, care s-a desfasurat in 18 februarie la Hotelul Capital Plaza din Bucuresti. La eveniment au participat reprezentantii oficiali ai marcilor intrate in concurs, userii castigatori care au votat in cadrul concursului Autovot 2010, sponsorii Autovot 2010 si reprezentanti ai presei.

Editiile anterioare ale concursului au fost castigate de Alfa Romeo Brera (2007) , Audi A4 (2008) si Opel Insignia (2009).



Comentarii (46)

  • un castigator adevarat
    yeeeey, chiar vroiam sa castige noua astra, merita din plin. un pas mare inainte pentru opel la categoria design si tehnologie. good job GM.
    17 21
  • sNaKey
    Greşeală
    "...a inceput in 25 februarie 2010 pe www.automarket.ro si s-a incheiat in 15 februarie. "

    Cred că de fapt era 25 Ianuarie 2010.
    16 1
  • Pentru mine e dezamgitor castigatorul dar oricum felicitari.
    Felicitari celor care au castigat diferite obiecte si sa le stapaniti/folositi sanatosi.
    21 10
  • Crysty
    Astra
    Eu am votat-o!
    14 20
  • OPEL IS THE BEST
    SE PARE CA TOATA LUMEA A APRECIAT CEEA CE ERA EVIDENT,NOUL OPEL ASTRA ESTE REGINA ANULUI 2010 DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,SI PRIN ACEST NOU LOC 1 OPEL ISI CONFIRMA NOUA IDENTITATE DE MARCA UNA INDREPTATA SPRE CLASA PREMIUM PRIN CALITATEA MATERIALELOR,GAMA VARIATA DE MOTOARE ,DESIGN,SI MAI ALES TEHONOLGIE MULT PESTE CONCURENTA....FELICITARI OPEL...ASTEPTAM SI OPEL OMEGA C PRECUM SI ASTRA J OPC IN 5 USI
    14 30
  • Astra merita
    era de asteptat. UZEAR a desemnat primul aceasta masina ca fiind castigatoare, drept urmare este Masina Anului 2010 in Romania.

    Cei care au condus masina in ocyombrie la Cheia s-au convins de calitatile masinii.

    Premiul UZEAR a influentat intr-o mica masura si aceste voturi.
    11 9
  • @OPC
    prietene o fortezi cu remaca asta "k opel isi indreapta identitatea spre clasa premium". in cel mai bun caz opel e pe drumul cel bun cu noile modele, da pana la clasa premium e drum lung.
    21 9
  • HAHA
    Premile astea sunt ca alea de la Eurovision, de asta avea nevoie Astra.
    Eu am fost la Opel, am vazut-o si am facut si o configuratie si a iesit asa Opel Astra Cosmo 1.7CDTI, 16V, 125 CP MT6 19.450 EUR si configurata cu niste optiuni - hop a ajuns 24200 de EUR.

    HA - e o Astra diesel de 125 CP chiar si cu ceva optiuni in + (nu toate) 24000 de EUR??????

    adica cat un BMW116 diesel sau
    cu 2000 mai mult decat un Civic 2.2 d 140 CP aceeasi echipare
    cu 1000 mai scump decat VW Golf 2.0 TDI DPF 140 DSG / 6 Highline.

    A inceput si Opel sa ne ia de prosti, dar nu-i problema, or sa gaseasca destui clienti care o sa-si achizitioneze.

    Si Ford Fiesta alta teapa pret/ oferta.

    E bine, nu stiam ca la capitolul strict design (deci care nu tine cont de pret) VW Polo este mai frumos decat Porsche Boxter si Mercedes E-Class.
    Nu mai vorbim de 370Z, G37 Coupe care nici nu au intrat in top design, ca de, Skoda Yeti si Ford Fiesta sunt mai frumoase.

    Incredibil, asta arata nivelul de cultura, corectitudine si ca nu ne-am distantat mult de maimuta.
    40 16
  • fericit
    Sunt foarte fericit ca au iesit exact masinile la care am dat votul. Dar cel mai fericit sunt ca au iesit masini "umane", accesibile din punct de vedere financiar si nu aberati cum ieseau pana acuma.
    17 9
  • florin
    bravo
    Felicitari Opel,o marca prietenoasa...pacat de reprezentanta din Romania,fac firma de ras....
    20 3
  • felicitari castigatorilor
    ... in rest "no comment"
    12 4
  • @OPC
    Calmeaza-te Opel nu e the best. Nu a votat un popor intreg. Doar din 7000+ voturi....Opel a avut majoritatea voturilor.

    "Dupa trei saptamani de concurs pe Automarket.ro, voturile a 7278 dintre voi au decis:"

    Si eu daca fac un concurs si participa 10 persoane si majoritatea decide ca tu esti un tampit asta nu inseamna ca/chiar asa e...nu se aplica, ca doar nu o hotara o mana de oameni nivelul tau de inteligenta. Ai priceput ?
    34 9
  • Top
    ma surprinde ca Panamera e pe 2 la design desi masina e foarte controversata din acest punct de vedere.
    in rest sunt de acord cu ce e afisat mai sus;
    votasem si eu Astra
    12 7
  • o porcarie
    rezultatul e o mare varza!!
    19 11
  • SEMTEX
    yetiiiii ptralalalala
    Skoda Yeti in Top 10 la design... hai ca asta-i tare ! =))))) a dracu caramida a iesit mai bine decat MERCEDES GLK sau Megane! =)) Adevarul e ca rafinamentul si efervescenta asta stilistica tip pietroi-cioplit-in-cariera-cu-mineri-ranga sau meteorit-dupa-impact ma cuprinde si pe mine... parca observ si o influenta abstract-cubista tip lada-adapost-pentru-tomberonezi :|
    28 3
  • autovot
    astra... hahahahahahaha
    8 9
  • nu merita
    opel astra seamana cu hyundai i30, care nu aluat nimic cand a aparut, face ca semana cu golf
    nu cred ca merita, sunt alte masini care merita
    9 10
  • Felicitari Astra
    Felicitari Opel pt reusita. Ne place sau nu, majoritatea a ales si trebuie sa respectam aceasta decizie.

    P.S.: As spune ca votul reflecteaza perfect nivelul de cultura auto al romanilor.
    14 4
  • Cum Mestere, C30, favoritul tau e doar pe locul 3 la design si 6 per total?

    Cat despre castigatori, numai de bine!
    10 1
  • autovot
    votul nu reflecta opinia romanilor. polo trebuia sa iasa clar. astra probabil era pe 6..
    3 11
  • qwerty
    gusturi de manelari...
    z4 roadster la design, castigator clar! nu cotetele alea de dinaintea lui...
    3 9
  • Nu e rea, dar cam banala
    Ciudatenie mare ce masina asta. In poze cred ca e cea mai fotogenica masina din cate am vazut in ultima perioada.
    Dar frate, am vazut-o pe strada si m-am invartit 30 de minute in jurul ei la Mall, nu arata rau, dar daca e sa compar cu pozele pot sa zic ca.......E BANALA MASINA, STEARSA RAU. Iar la interior desi s-au folosit materiale bune, lucrate bine (am avut astra C si era de toata jena la interior) au incarcat consola centrala cu butoane de au zapacit-o rau.
    In rest sa vedem daca se continua "legendele despre fiabilitatea opel". 75% din cei pe care ii stiu posesori de aceasta marca (noi si second binenteles) au cam avut probleme cu ele.
    9 10
  • Crisitian
    Unghia in gat cat mai adanc :)
    Da da da, trebuia sa castige polo, doar pentru ca scrie vw pe masina, in rest - pauza
    11 8
  • irinelbob
    autovot = ZERO
    cat de egal cu ZERO poate fi un astfel de vot, concurs, ce o fi el. Ok, la capitolul design nici o problema, fiecare voteaza in functie de carpeta de pe perete. Polo mai frumos de cat Boxster??? Sa zicem.
    Dar la capitolul calitate/pret. cati din cei care au votat au vazut macar 3 masini din competitie, le-au pipait, leau condus... Votam calitate/pret pe baza imaginilor...???
    Rezultatul nu il comentez.
    16 1
  • SEMTEX
    Ford Fiesta cu preturile nesimtite, motoarele TDCI zgomotoase si fetele de usi din plastic dur a iesit pe 2 la calitate/pret... ce poti sa zici decat ca va mai trece multa apa pe Dunare pana cand romanii vor ajunge la un nivel decent de cultura auto... e trist !
    13 5
  • Nu ca as tine eu cu Ford dar modelul Fiesta in Europa este extrem de bine vandut comparativ sa zicem cu clio.Si sunt sigur ca a trecut multa apa pe Dunare
    8 9
  • SEMTEX
    @ ion
    Tocmai de elemente ca tine spuneam... care claseaza Fiesta la calitate / pret in ROMANIA in functie de vanzarile actuale din EUROPA ... ce sa le ceri la din astia ca tine...? dar daca e sa vbim de unitati vandute in Europa, ce nu stii tu e ca Renault Clio a avut vanzari mai mari decat Ford Fiesta in ultimii 20 de ani.
    11 5
  • MirceaS
    Ford FIesta
    @gtrazvan, @SEMTEX
    Ford Fiesta este o masina f buna, distractiva, practica. Designul tine de gusturi (de ex mie nu imi plac deloc Polo si Golf, Fiesta/Focus nou imi plac).

    Eu zic sa va uitati mai bine cand faceti un test drive si sa luati in considerare si alte motorizari/pachete.

    PS: am un Fiesta 2008 cu motor de 1.6 benzina, 120cp, pachetul sport (asta inainte sa sariti ca nu stiu despre ce vb)
    7 9
  • @MirceaS
    Ma bufneste rasul, cred ca ai o problema de perceptie.
    Premiul de design in cazul de fata nu are legatura cu pretul.

    Repet:
    Nu stiam ca la capitolul strict design VW Polo este mai frumos decat Porsche Boxter si Mercedes E-Class.
    Nu mai vorbim de 370Z, G37 Coupe care nici nu au intrat in top design, ca de, Skoda Yeti si Ford Fiesta sunt mai frumoase.

    Deci nu am zis ca nu-mi plac Yeti, Fiesta nu-mi plac dar nu au cum sa fie niciodata mai frumoase decat 370Z si G37 .

    Eu zic sa intri pe site-urile oficiale si fa tu cateva configuratii inainte sa ma contrazici la capitolul pret/motorizare+pachete.
    4 2
  • @SEMTEX
    Pai si de ce sa nu fie un criteriu si acest lucru cand imi aleg o masina (vanzarile din europa) sutele de mii de cumparatorii fata de zecile de mii in cazul lu' nea clio or fi fost asa prosti cand au ales Fiesta acei utilizatori(si vorbesc numai in 2009).Parca esti din categoria aia oameni superficiali care au avut prima masina renault si numai renault pana la moarte ultras sau ma rog vreun dealear auto dupa caz.
    2 6
  • Mda
    Opel - Ok , doar e masina americana............de fapt. Design OK e limpede ca totusi , italienii sunt foarte buni la capitolul asta. La cpitolul calitate/ pret totusi , Renault e imbatabil , cacareaza asta de vw nu-mi spune nimic. Oricum , felicitari castigatorilor !
    6 4
  • Ma uit cum de la inceputul concursului si pana acum numai Opel a avut banner-e pe automarket.ro (ma refer la marci de masini) si numai cu Astra. Nu vreau sa nasc polemici de genul ca inca de la inceput se cunostea castigatorul, insa cam bate la ochi lucrul asta.
    Apoi, Astra a castigat cele mai multe premii in Europa de Vest, acolo unde puterea de cumparare este mult mai mare decat in Romania, deci logic era normal sa castige o masina mai ieftina, adaptata pietei din Romania. Motiv pentru care cred ca cea mai potrivita ar fi fost o masina de clasa mica. Nu vreau sa dau nume care, pentru ca va iesi "cu scantei".
    Oricum apreciez initiativa celor de la Automarket, insa, daca sunteti cu adevarat profesionisti (asa cum va considerati), ar trebui sa tineti cont si de niste criterii care ne vizeaza pe noi, romanii, si puterea noastra (generala) de achizitie a unei masini, nu cate premii a castigat masina in Europa, pentru ca vorbim de situatii foarte diferite. Sunt sigur ca asta e si motivul pentru care multi au votat Astra (ca a castigat nu stiu cate premii si sigur e buna).
    Si nu cumva sa-mi spuneti ca UZEAR a ales tot Astra, pentru ca APIA a ales Fiesta si chit ca imi voi lua multe injuraturi, mi se pare un castigator mai cinstit decat Astra.
    Iar in privinta castigatorului la design, chiar la Mito am facut referire acum 3 saptamani intr-un comment si chiar ma miram de ce nu-mi raspunde nimeni de la Automarket. Ca sa va amintesc despre ce era vorba, am zis atunci ca ce se intampla daca eu votez la design o masina, dar castiga alta. Inseamna ca totul este foarte subiectiv. Si scuzati-ma domnilor, inseamna ca nu ati vazut cum arata noul Clasa E sau Boxter daca Polo il puneti mai in fata. Sunt fan Volvo, dar nici locul lui C30 nu cred ca era pe 3.
    12 2
  • mircea
    @LauCalin
    Noi nu am facut decat sa publicam un top realizat de utilizatori. Nu "am pus" mai in fata sau mai in spate. Avem toate voturile fiecarui votant. Cand ai liber vreo cateva zile, esti liber sa vii si sa refaci punctajul :)

    Automarket n-a avut niciodata ceva de ascuns. E topul celor 7278 de voturi si asa ramane.
    3 1
  • @Mircea Mester
    Las-o asa, oricum nu mai conteaza, dar da-mi voia sa fiu oarecum sceptic in privinta clasamentului. Am totusi o intrebare: daca cei car au votat ar fi ales toti Panamera castigatoare (adica o masina care costa cel putin 80 000 de euro) si voi ati fi declarat-o castigatoare? Ma refer ca marele castigator.
    7 1
  • mircea
    @LauCalin
    Da, am fi declarat-o castigatoare, evident. Nu vad care e problema. Rezultatele sunt oglinda perfecta a voturilor.

    Pe de alta parte, inteleg ca fiecare are tot dreptul sa fie sceptic, in conditiile in care multe topuri de toate felurile de la noi sunt realizate pe criterii mai putin ortodoxe.

    Automarket nu a facut si nu va face vreodata asta. Cel putin cat timp sunt eu aici. :) Nu am de gand sa platesc tribut vreodata cuiva. Suntem independenti de oricine si de orice. Si din independenta asta a venit si urcarea in trafic de cinci ani incoace.

    Respectele noastre.
    4 2
  • Eu nu zic ca LauCalin are drepteate cu toate ca ii impratasesc scepticismul.
    Clasamentul acesta s-a dorit sa fie realizat de cititorii Automarket si nu de un juriu de specialitate, iar faptul ca rezultatul a fost similar cu jurizari internationale te cam pune pe ganduri.
    Cand ai de ales intre un X5 si un Polo fara a fi influentat in niciun fel de alegere, sigur o sa alegi X5-ul si nu o sa gandesti rational, in functie de banii pe care ii ai in buzunar sau de raportul calitate/pret al unei masini.
    Si vorba aia, suntem romani, de unde atata claritate in gandire si luciditate sa alegem precum presa de specialitate?
    Unde sunt fanii BMW de pe automarket sau unde sunt TDI-stii? Nu prea pot sa cred ca toti au votat cu Astra, chiar daca obiectiv vorbind este o masina buna.
    6 1
  • j
    exact ce v-am zis, J :)
    1 1
  • Q.E.D.
    Neam de cocalari manelisti, voturi de cocalari manelisti... ce sa-i faci, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
    Mai stie dobitocul roman altceva in afara de Opel, VW, BMW? Nu mai stie!
    Daca ii spui cretinoidului manelist ca japonezii fac masini mai fiabile te intreaba in ce tara e orasul Japonia. Asta doar asa, ca sa dau un exemplu...
    7 3
  • @BBB &ALX.CT
    ASTRA IS THE WINNER
    OPEL E THE BEST IN ACEST SONDAJ COITZE, SI NU IMI DA TU MIE LECTII DESPRE SONDAJE ,AI SI TU VREUN VW TDI OBOSIT SI GATA TE OFTICI CA NU ATI MAI BLATUIT SI AICI CUM ATI FACUT LA MASINA ANULUI? CUM SA IASA POLO? CE INOVATII ARE POLO? E DOAR UN FACELIFT LA VECHEA GENERATIE,CA SI GOLF,NISTE MIZERII DE MASINI SCHIMBA DOAR AMBALAJUL,COMPARA TE ROG ASTRA J CU ASTRA H SI VEI VEDEA O DIFERENTA URIASA CARE INDICA PROGRESUL IN MATERIE DE DESIGN THENOLOGII MOTOARE TOT CE VREI,VW PUNE ACELEASI MOTOARE CARE SUNT SI PE SEAT SKODA ETC... SI ASTRA J VINE CU NISTE REDUCERI CARE O FAC CU ADEVARAT INTERESANTA SI IN RAPORTUL CALITATE PRET...CORSA O IEI LA VREO 6-7 MII ,IN TIMP CE POCNITOAREA AIA DE FIESTA DE APROAPE 10 MII ?PT CE? LA BANII ASTIA (10 MII) IMI IAU CITROEN C 4 ,KIA CEED SI ALTE MARCI FOARTE BUNE ...NU INTELEG CE CAUTA FIESTA IN TOP? ARE UN PRET NESIMTIT,IAR ASTRA VINE CU AFL IN PREMIERA IN CLASA SI SITEMUL FLEXRIDE LA CARE VW DOAR STA SI INGHITE IN SEC...SI MAI ARE SI ALTELE DAR NU MAI CONTEAZA...ORICUM GM ARE CELE MAI BUNE OFERTE CRUZE LA 9 MII JUMATE ? VREAU SA VAD SI EU O MASINA ECHIVALENTA CA DOTARI LA BANII ASTIA ..SI CARE ZICEAI DE VANZARI - SUNT VREO DOI ANI DEJA DE CAND ASTRA A INREGISTRAT NUMARUL 10 MILIOANE DE VEHICULE VANDUTE...VERIFICATI SI DUPA AIA INJURATI
    3 8
  • eustake
    mda
    Imi place ca multi criticati doar din ce ati auzit pe la prieteni cu VW sau Renault sau ce ati citit pe unele reviste. Realitatea e altfel, dragi imbecili... Atunci cand conduci de-alungul anilor diverse masini si le simti.. iti creezi o impresie.
    In rest.. numai bine!
    1 1
  • Esti penibil
    "5) Am Hyundai Accent "

    Asta esti, un - hi und ai :)

    Hi hi hi cu "accentul" pe ultimul i

    Un frustrat care n-a avut bani sa-si cumpere o masina europeana si a cumparat o chestie pe 4 roti.
    Si un complexat, pentru ca nu a vrut sa-si cumpere Logan crezand ca achizitionand o chinezarie urata si scarboasa de comunista ce o sa treaca mai cu mot.

    Mai bine iti cumparai Logan este mult mai masina.
    3 5
  • @Titi bonfaier
    Pai sa vedem BMW seria 3 2001 120.000 km la 10.000 euro sau Hyndai Accent (generatie noua)10.800 euro cu 0km (cu 7 ani de garantie) full option....eu zic ca am ales bine.

    Apropo la BMW m-ar fi rupt la taxe, Si vezi ca masina europeana nu inseamna neaparat BMW,Mercedes,Audi,Volkswagen sau Opel. :)

    "crezand ca achizitionand o chinezarie urata si scarboasa de comunista" :)) :)) Coreea de Sud nu face parte din China si nu e tara comunista.

    Am si eu o intrebare...ai mai multe clase ca Acceleratul ?
    4 1
  • @Titi
    Tu ai altceva in afara de abonament la transportul in comun si conditia fizica buna de la mers pe jos? cocalar cu 2 neuroni.

    Noua Astra tocmai si-a luat-o in primele 3 teste comparative si o sa piarda in majoritatea, indiferent de motorizare, asa ca voturile majoritatii (lui Brucan) sunt total irelevante.
    2 3
  • LauCalin
    @ALX.CT
    "6) Are un pret prea mare pentru ce ofera."
    Asta e motivul pentru care nu mi se pare ok ca a castigat. E masina buna, nimic de zis, insa la pretul asta sunt alte masini mai ieftine si de calitate ok (adaptate mai bine pietei din Romania-pe bune, vi se pare normal sa dai pe un Astra de 1.4 100CP aproape 15000 de euro? mie nu.)
    6 0
  • sailor66 vai ce talent zace in tine
    sailor66 esti un reprezentant autentic al ghertoilor manelisti. Pentru tine o masina "din Vitan" cu inbunatatiri este visul absolut. Sa fie veche si cu multi km dar sa fie o masina scumpa la baza ca sa vada lumea ca AI VALOARE. Daca ii mai pui si neoane, GENTZI si mufler cu leduri esti baiat de baiat in cartier. Ce conteaza ca nu ai bani sa inlocuiesti piesele defecte cu unele noi si scotocesti prin cimitire de masini dupa unele functionale. Ce conteaza ca nu iti permiti asigurare sau revizii la serviceuri, oricum mergi putin ( ca benzina e scumpa ) si cand se strica "o dai cu roatele in sus" in parcare bagi o manea si chemi 3 prieteni ca sa o reparati. Asa sa faci, e cel mai bine... tunu de bass cat mai mare ca sa vibreze numarul de inmatriculare CU TALENT si iarna sa nu pui NICIODATA cauciucuri de iarna ca asta e pentru gusteri. Normal ca Alex.CT e penal cu Hyundaiul lui nou ca NU ARE VALOAREA TA si cand masina merge zilnic si nu se strica nimic e si plictisitor nu e asa? Te salut PE SISTEM TURBO.
    2 1
  • Personal, nu vad Astra ca pe masina anului 2010, pur si simplu este o masina comuna, comparativ cu concurenta. Mai citim o data ce masini au fost? Dar a iesit Astra si cred ca are legatura cu publicul tinta al Automarket, public ce nu este format din oameni cu 7 cifre in euro la contul bancar. Astia suntem, astia am votat. Fiecare e liber sa isi cumpere ce masina vrea.

    @ Mircea Mester
    A merge cu ... fidelitatea pana la extrema de a declara: "...Automarket nu a facut si nu va face vreodata asta. Cel putin cat timp sunt eu aici. :) Nu am de gand sa platesc tribut vreodata cuiva. Suntem independenti de oricine si de orice..." este cale lunga si destul de periculoasa. Ce faci daca actionarul principal/patronul/managing director/ seful tau vine la tine intr-o zi si iti spune ce si cum? Iti dai demisia? Nu cred, pleci capul spre pamant si spui: am inteles!
    Overall: laudabil efortul pe care il faceti, mai ales prin cresterea vizibila a calitatii materilelor prezentate.
    Poate reusiti (voi, Automarket) sa editati/ curatati si partea cu "raspunsuri" ca este o mare varza pe acolo.
    SPor!
    Poate de data asta nu mai cenzuram raspunsul? Multumesc
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru