Opel Insignia primește în 2017 un succesor cu design inspirat de conceptul Monza

de Sebastian Toma
Luni, 24.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel lucrează la următoarea generație a lui Insignia. Noul model de clasă medie va fi mai ușor și va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, titrează englezii de la Car.

Opel Insignia va primi o nouă generație în 2017, care va renunța la caroseria clasică de berlină în favoarea variantei cu cinci uși, titrează englezii de la Car. Mai mult decât atât, noul Insignia va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, care va include și un plafon plonjat în stilul modelelor coupe. În plus, noul Insignia va beneficia de o optimizare la nivelul masei totale, urmând să fie mai ușor decât actualul model de clasă medie al mărcii germane, deși va fi mai mare cu aproximativ 10 centimetri.

Designerul lui Opel Insignia: "Monza va defini aspectul viitoarelor modele pentru următorii 8 ani"

Sursa din cadrul Opel/Vauxhall citată de englezii de la Car anunță o masă redusă cu până la 130 de kilograme față de generația actuală. În ceea ce privește echiparea tehnologică, a doua generație a lui Insignia va avea un bord digital cu un afișaj generos, sistem head-up display și o gamă nouă de motorizări și transmisii. La fel ca noua generație a lui Astra, următorul Insignia va fi oferit cu sistemul OnStar, serviciul de asistență dezvoltat de General Motors.

Opel Monza, conceptul care prezintă noua direcţie de design, a debutat la Frankfurt

Acesta este conceptul Opel Monza, prezentat în 2013.

Designerul Opel: "Noul Insignia va fi cea mai frumoasă maşină din ultimii ani"

Urmareste Automarket
Gama Insignia 2017 va fi disponibilă și cu o caroserie break, numită Sports Tourer în nomenclatura Opel. Aceasta din urmă este așteptată să debuteze la șase luni distanță de momentul lansării variantei standard.
Cel mai probabil, următoarea generație a lui Opel Insignia va fi prezentată la ediția 2017 a Salonului Auto de la Frankfurt.

Șeful Opel: "Viitoarea noastră navă amiral nu va fi o berlină"

Via Car

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru