Designerul Opel: „Noul Insignia va fi cea mai frumoasă maşină din ultimii ani”

de Bogdan Mirică
Marti, 07.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generaţie Opel Insignia este deja în lucru. Designerul şef al constructorului din Russelsheim susţine că va fi cea mai frumoasă maşină din ultimii ani şi va avea emisii de numai 75 g/km.

După ce a lansat faceliftul actualului Insignia, Opel se pregăteşte deja pentru o nouă generaţie a modelului de clasă medie. Designerii lucrează deja la aspectul final, iar cele mai recente fotografii spion demonstrează că inginerii testează deja platforma şi motoarele.

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Malcolm Ward, şeful biroului de design Opel a lansat premizele unui viitor Insignia extrem de atrăgător. Într-un interviu acesta a declarat: „Vă pot asigura că este cea mai frumoasă maşină pe care aţi văzut-o în ultimii ani. Este absolut superbă”.

Ward nu a oferit foarte multe detalii despre viitoarea generaţie Insignia, dar a recunoscut că aspectul final va fi influenţat mult de liniile pe care le-am văzut anul trecut pe conceptul Monza, expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2013.

Opel Monza Concept: viitorul designului Opel vine la Frankfurt

Ward a recunoscut şi că dimensiunile caroseriei nu se vor schimba foarte mult. de asemenea, deşi este prematur să vorbim despre motoarele pe care le vom regăsi pe Insignia, oficialul Opel a lăsat să se înţeleagă că va exista şi o versiune extrem de economică.

Inginerii promit emisii de CO2 record, de numai 75 g/km.

Comentarii (15)

  • Seeker
    Poate cea mai frumoasa din gama Opel.
    37 16
  • hazard
    lauda de sine nu miroase a bine!
    25 15
  • scamel
    reclama este sufletul comertului
    modelul actual actual are deja o varianta 2l d probabil cea mai economica din clasa
    12 14
  • Suleyman Cunoscatoru
    @scamel: Defapt la motoare nu prea au excelat cu eficienta, motorizarile alea de 2 litrii cu o turbina sau doua, scot niste consumuri mari, deoarece masina are o masa destul de ridicata. Puteti vedea consumurile posesorilor. Sunt in gama masini ceva mai eficiente.

    Eu unul as putea crede afirmatia lor, deoarece Insignia la aparitia ei a facut aproximativ acelasi lucru. Fata de Vectra a fost o diferenta imensa si a fost una din cele mai frumoase masini din clasa ei la design. Faceliftul parca a stricat-o putin, insa interiorul este mult mai frumos la modelul cu facelift.
    16 10
  • PRINCE PETRE VONTHERBOURG
    Drawing worst EVER AFTER CAR OPEL MONZA COUPE CONCEPT I do I say Opel has no chance in the European market with the second generation of the Opel Insignia after stupid SOLD HYBRID SEDAN MODEL BASED ON GERMAN MODEL Opel Ampera AMERICAN MODEL CHEVY VOLT HYBRID SEDAN LOW SALES AND TAKE GERMAN MODEL HYBRID SEDAN Opel Ampera Built on AMERICAN MODEL SEDAN CHEVY VOLT SUB has no chance -40% Sedan OPEL INSIGNIA The second generation is sold on the European market in the East and eSPECIALLY WEST OF fAULT guy OPEL hAS BEEN dESTROYED A reputable American brand Chevrolet forbade sold on the market in Eastern Europe and West!
    7 11
  • eu sunt de parere ca insignia, optima si i40 sunt cele mai frumoase masini din clasa lor, dintre producatorii de volum. restul parca pur si siimplu nu au design, unde nici eu nu mai fac diferenta intre modele ...
    dar asta e parerea mea doar ...
    8 16
  • pfffffffff
    Poate cea mai frumoasa de la Opel !
    Designerul asta (care in afara de Insignia si Zafira, nu mai are vreo alta realizare notabila) n-are de unde sa stie ce-i in "cuptorul" altora la crescut..
    Asa ca TACI domnule Malcolm Ward !
    22 7
  • Din punctul meu de vedere si a multor altora, Mazda 6 e mult mai frumoasa decat Insignia.
    30 13
  • Suleyman Cunoscatoru
    @eee: Mazda 6 e printre cele mai frumoase, insignia si i40 iarasi sunt frumoase. Poate i40 exagereaza putin la fata cu designul koreean legat de farurile alea imense, insa Optima seamana perfect cu o masina VW, ca tot au designer ce a plecat de la VW. Aceeasi fata stearsa si arata mai urat ca un VW PASSAT B7.
    8 15
  • @Suleyman
    Scuteste-ne cu KITSCH-urile koreene !!
    22 13
  • adrian floraru
    parerea mea e ok opel Insignia sa lasam rautatile si figurile acasa.... eu zic asa celor care da cu parerea si nu e pe domeniu sa I;si ia abonament la R.A.T.B
    6 14
  • @adrian
    ...iar tu ar mai trebui sa iesi din florarie sa vezi ce inseamna o masina.
    13 7
  • @@adrian
    da domnule daca nu e wc passat nu are nimeni voie sa ziCA CA e frumoasa . stim deja.
    Opel insignia cu pachetul opc line este cea mai frumoasa masina din clasa ei cu orice pachet ar fi dotata cealalta masina concurenta, nu reuseste sa arate atat de frumos si original in acelasi timp.
    6 8
  • Andrei
    Opel a demonstrat ca poate scoate masini deosebit de frumoase,ei mai au de lucru la scaderea greutatii masinilor care le fabrica,sper sa faca din Insignia o masina si mai frumoasa decat este in prezent...Succes Opel! Cei care fac comentarii contra uita ca in Ro sunt masini Opel si de 10-15 ani care inca circula pe strazi....
    2 2
  • @Andrei
    Ma faci sa rad. 10-25 ani zici tu? Si ti se pare mult? Mie cand imi spui anul 2000, parca imi spui anul trecut, iar cand vorbesti de anii 90, ma gandesc ca-i acum 10 ani. O iluzie, bineineles. O iluzie a celor care au trecut de 30 de ani si au experimentat ale vremuri in lumea auto. Tu probabil n-ai mai mult de 18-20. Eu sunt in Spania momentan si ma uit la un Renault Clio 1 in perfecta stare de aproape 25 de ani , deci ce zici tu de Opel nu mi se pare extraordinar.
    Masini Opel cu vechimea de acum 20-30 sunt foarte proste din multe puncte de vedere.Manta, Ascona, Frontera etc sunt niste porcarii. Da, unele inca le mai vezi ratacite pe strazile din Romania, dar tot porcarii sunt. Opel facea masini foarte proaste in anii 80-9o.
    Si-au imbunatatit calitatea ulterior. Vectra, stamosul insigniei nu era o porcarie, dar era teribil de puturoasa si zgomotoasa. Vorbesc de versiunile care au facut grosul vanzarilor, cele diesel.
    Faza cu frumusetea e discutabila. Mie nu-mi place insignia. La spate mi se pare trasa ca tapul la co@ie, in interior se aprinde ca pomul de craciun, toate scataie, manere usi etc.

    PS: se reduce masa, nu greutatea
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru