Episodul 1: Ideea

De Automarket
Publicat Vineri, 21.09.2012
Ce se întâmplă când în redacţia Automarket îi vine o idee lui Mircea? Astăzi începem un serial uşor diferit de ceea ce aţi văzut până acum pe Automarket.

MAI MULTE EPISOADE:

Episodul 1: IDEEA
Episodul 2: AVENTURI PRIN ROMÂNIA
Episodul 3: MAȘINA VORBEȘTE?!
Episodul 4: CU CAPUL ÎN NORI
Episodul 5: PLOI, IUBIRE, VACI MOV
Episodul 6: UN GERMAN LA PARIS
Episodul 7: L-AM GĂSIT PE ADAM!


Taguri: Opel Adam

Comentarii (15)

  • interesant..........
    Mircea..... va dau eu o idee tare.....exista Top Gear UK,Top Gear Australia,Top Gear America..........de ce nu si Top Gear Romania???????
    8 5
  • Nu sunteti normali fratilor... :))))))
    Totusi, foarte interesanta ideea... Si vreau sa spun ca aveti si o redactie frumoasa... Apropos: in cazul in care un "obsedat" ca mine, dupa lumea auto, ar fi interesat sa se alature unei echipe de acest gen, ce sanse ar avea? Si care ar fi drumul de urmat pentru a incerca o asemenea cariera???
    11 7
  • auto_fan
    Hmmm... BLIIING!!! Mi-a venit si mie o idee! Ce-ati zice daca ati pune mana sa testati niste masini, dar sa le testati asa cum trebuie, pe bune, profesinist si in conditii reale, si apoi sa ne spuneti ce-ati descoperit?
    Nu de alta, dar ori de cate ori vreau sa aflu o parere pertinenta despre o masina, intru pe site-uri straine. Aruncati un ochi pe Autozine (ca sa nu zic Autocar) spre exemplu, un site facut de un singur om, din pasiune, poate o sa intelegeti ce vreau sa zic.
    4 0
  • Felicitari pt idee , frumos.

    Frumoasa si redactia voastra si felicitari pt poza cu Giulietta de pe perete :) Nu putea lipsi o Alfa dintr-o redactie auto :) Spor pe viitor
    2 2
  • mircea
    @tzenu_bmw

    Păi există deja: http://www.topgear.ro/

    @alinmarina

    În principiu, pe lângă pasiune, trebuie să știi să redactezi un text 100% corect și să știi câteva stiluri și genuri jurnalistice. Pentru că, deși pare doar fun, într-o redacție 95% din timp e muncă.
    3 1
  • O idee foarte tare si de mult timp apreciez faptul ca usor, usor s-a renuntat la limbajul "de lemn" care prodomina multe site-uri auto, asa cum spunea si Mircea putin mai sus. Nu am zis nimic, insa am vazut mai ales la drive teste. :)
    1 0
  • Giga Motors
    Da, AM propune o abordare inedita........Poporul acesta sufera crunt de lipsa de initiativa, dar n-ai cum sa nu te bucuri de o idee care ne trezeste din letargie, chiar daca pare usor nastrusnica :)
    Si chiar se poate castiga un test-drive cu Adam? Hm, eu as fi vrut cu noua Astra sau chiar cu Chevy Malibu, dar n-as capitula nici asa :)
    1 2
  • mda.. bine.. e ok. Dar mai bine ar reveni sectiunea "Stiati ca..."
    2 0
  • Si nimeni nu se prinde ca e un articol platit .. NU! ... NIMENI! Crede cineva ca au plecat pe bani lor acolo sau ca ii arde pasiunea de la glezne pana la frunte de ADAM?
    4 1
  • Giga Motors
    @men, am gasit mai in urma o replica pentru nazurosi dizarmonici ca mataluta, care, daca i-as da copy-paste, te-ar scufunda instantaneu in ridicol.......Asta ca sa nu ma apuc eu sa concep vreuna..........Nu uita ca acest site este proprietate privata, unde ai si tu dreptul sa te pronunti aproape orisicum ti se nazare si, pe deasupra, pe moca !!! Deja dupa primele doua episoade apar numai pozitii de bun simt si chiar amuzante, dar trebuie sa existe si un "nebunul satului", care sa nu se simta bine pana nu incearca sa ne strice noua buna dispozitie, ca de! a dreaqu o fi pielea aia pe unii.........."Platit", ai? Si dreptatea pe lumea asta stramba din nastere ti-o impart si ti-o teoretizeaza tot unii platiti, crezi ca ai de-a face cu Eliott Ness ?!
    Cu ce vrei sa-si perpetueze viata organica redactorii AM? Cu aer comprimat ? Bravo lor ca primesc banuti de la Opel Romania, iar tu esti doar o........vulpe care a ajuns la struguri.
    1 5
  • @Giga Motors
    Nu trebuia sa te chiunui sa scri atat pt mine ...e pacat! iti irosesti timpul si energia! Este foarte corect ce spui matale insa .... in multe ziare/publicatii online atunci cand se scriu astfel de articole se specifica clar in colt : PUBLICITATE (pana si ciorditorii de la Hot News fac asta si nu trebuie sa aduc in discutie publicatiile de peste hotare) CAPISCI? Deci treaba cu ideea samd sunt pt cei ca tine! Ai in fata ochilor o campanie bie gandita! Cat despre struguri ... voi ajunge pe banii mei la Mondial la 2 zile dupa vor pleca stimabilii.
    5 0
  • Giga Motors
    Aceasta este o pozitie oficiala Automarket ?.......Nostim ! Nu cred ca redactorii AM, sobri si echidistanti cum sunt prin datul lor nativ, s-ar adresa unui user cu "matale", cu o tenta zeflemista........Deci cine este acest impostor ?? Baietii AM au aparut intotdeauna, in interventiile lor, LOGATI !

    He, he, am facut pe prostul.......Normal ca autorul "replicii" nu este altul decat mester @men. Si despre ce Mondial indrugi, maestre? De fotbal? Da' ce, esti asa sigur ca ne vom califica acolo ?! Da-mi voie sa lesin de ras :)))) N-am jucat inca cu Olanda, Turcia si Ungaria, iar daca le vom ciupi per total vreo doua punctulete amarate, sa fim multumiti!

    Nici nu te-as fi bagat in seama, dar ne-ai cam numit fraieri, mai pe sestache, pe toti cei care am apreciat initiativa nespecifica, dar interesanta, a lui AM. Cel mai facil lucru din lume este sa arunci cu epitete neplacute......Insa intotdeauna vei intampina o rezistenta vadita din partea unora mai sensibili dintre cei vizati. In functie de constitutia lor intima, unii dintre destinatarii insultelor sau calomniilor raman indiferenti, altii se revolta, dar nu riposteaza, iar altii se incumeta la contraatac, recte moi ! Sa zici mersi ca nu ti s-a sters nimic de catre redactie. Democratia ne ridica pe culmi si tot dansa ne coboara in tenebre......
    0 4
  • Da-mi voie sa iti transmit acest link : http://www.mondial-automobile.com/fr/visiteurs/ , pt tine probabil ca ar fi trebuit sa pun mondial intre ghilimele iar "rezistenta" ta prea putin ma intereseaza ! Pe "sestache" inca nu ai priceput ca nu ai in fata o initiativa ci o campanie publicitara mascata bine gandita!
    1 0
  • Giga Motors
    Pai numai "triada" sa se labarteze in publicitate? Asa-ti place tie? Eu ma indoiesc ca, daca ai vizualiza un Passat langa Insignia, ai sa crezi ca Passat-ul iti topeste ochii de frumusete......Sau langa Malibu, sau langa Impala. Sau vei cataloga Passat-ul (sau A4-ul) ca fiind mai practicabil?........Nu ma mai "lupt" cu tine, zi-i ce-oi vrea tu, file closed.
    0 3
  • wow! passat/insignia/malibu/impala/a4 frumusete, practicabilitate ...te lupti cu tine insuti din ceea ce vad!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru