Episodul 2: Aventuri prin România

De Automarket
Publicat Sambata, 22.09.2012
Pentru a ajunge în Europa pentru a-l căuta pe Opel Adam, a trebuit să traversăm România pe axa București-Arad. Un episod despre ploaie, condiții meteo, trafic blocat și cai vorbitori.

MAI MULTE EPISOADE:

Episodul 1: IDEEA
Episodul 2: AVENTURI PRIN ROMÂNIA
Episodul 3: MAȘINA VORBEȘTE?!
Episodul 4: CU CAPUL ÎN NORI
Episodul 5: PLOI, IUBIRE, VACI MOV
Episodul 6: UN GERMAN LA PARIS
Episodul 7: L-AM GĂSIT PE ADAM!

Taguri: Opel, Opel Adam

Comentarii (13)

  • Mai sunteti la Arad? Vin si eu! :)
    1 1
  • Eh, mare branza sa mergi pana la Paris cu o Astra GTC. Mai bine ca mine in Bucuresti... nu ma stresez in trafic pentru ca merg putin cu masina si asta pentru ca urmeaza o saptamana de foc la munca si nu am unde sa ma duc cu masina... vin acasa rupt de oboseala si dorm in patul meu, mananc la masa mea... e chiar bine. Va dati seama ca totusi "va urasc"! :))
    Glumesc
    Drum bun! :)
    16 3
  • Giga Motors
    Radem, glumim, dar voi chiar......parasiti incinta (Romanica) ?! :D

    Baieti, chiar ma frapeaza inovatia si inovativitatea voastra :) Benzi (semi)desenate......Mi-amintesc de vechea revista "Cutezatorii", ce-mi mai placeau benzile lor.........O, tempora!
    Mai mergeti si cu Astra.......Drace! @LauCalin, mai ai ceva "ura" in sufletul tau, ca vreau si eu, tati :))))
    8 4
  • Mircea
    Ce motorizare GTC-ul condus de voi? doar de curiozitate
    3 1
  • Ati ajuns la Arad?
    Dupa ce iesiti pe la Nadlac, aventura se termina, urmeaza autostrada pana pe Peripherique.

    In alta ordine de idei, si anu asta, cei 2000 de km pana la Cenad mi s-au parut mult mai plicticosi decat cei 500de Km Cenad -> un oras din Romanica.
    4 1
  • Ne vedem dupa 29 la Mondial de Paris?
    1 0
  • mircea
    @And, nu mai suntem la Arad, dar te așteptăm la Paris :) Îl căutăm împreună pe Adam, avem informații că pe undeva prin centru îl vom găsi. Asta dacă n-o fi prin Alpi, mai știi?

    @LauCalin, știu că pare ciudat, da' să știi că și pentru noi urmează o săptămână de muncă. De altfel, muncim chiar și în weekend. Acum, de exemplu :)

    @GigaMotors, mulțumim. Mai facem. Idei sunt.

    @Mircea, ne va spune chiar GTC-ul în episoadele următoare :)

    @cozapps, aventura se termină dacă n-o iei cum am luat-o noi, prin vârfu' munților :) Deci mai avem de povestit. Noi suntem la Mondial pe 27 și 28. În 29 o ușchim înapoi, țara are nevoie de noi :)
    8 2
  • Da, Mircea, nu te contrazic. Imi dau seama ca este si foarte multa munca, practic sunteti plecati in interes de serviciu. Dar parca altfel este cand muncesti la un birou de 4/3, vreo 10 ore/zi si altfel de simti cand esti la munca si "te dai" pe autostrada cu o masina ultimul tip pana la Paris. E obositor in ambele cazuri, dar parca as prefera sa fiu in locul vostru. :))
    Giga, pai stii cum facem? Hai sa ne vedem la o bere undeva la Arcul de Triumf, facem o poza, o retusam in Photoshop putin si le aratam si celor de la AM ca nu doar ei au ajuns la Paris (pai ce, noi nu am putea??:)))
    7 0
  • Giga Motors
    @Lau, pe considerentul ca avem si noi Micul nostru Paris, nu? Eh, ce norocosi "este" unii pe lumea asta "echitabila" :D Evident, la nastere toti pornim in aceasta cursa nebuna intitulata viata cu "sanse egale", indiferent daca asupra patutului nostru vegheaza tatuca Ivan sau unchiul Sam, dar, pe "parcurs", unora li se mai infunda injectia numita noroc ;) Din cauze pur obiective, bre. Apropo, dragii nostri de pe drum, GTC (va) injecteaza mult noroc, nu? :D Invidia nu este buna, dar ma ajuta sa progresez :P

    @Mircea M, daca ati fi ales alta trotineta, nici nu mi-as fi dat cu parerea, dar hazardul a facut s-o tuliti pe cararile coanei Europa tocmai cu masina pe care visez eu s-o am, bre, da' nu va e putina rusine obrazului ? :)))) Vorba celor de la Cassa Loco: cine are noroc.....are ! :)
    5 4
  • mircea
    @Giga Motors: ...șailalalalalaaaaaaa!... :))
    5 1
  • Giga Motors
    Ntz, ntz, ntz........nu s-o inversa oare roata istoriei? Mircescule, ai grija ce .........imi doresc :)
    2 1
  • Daca ar fi fost Astra OPC mai intelegeam la ce atata fas, dar asa la Astra GTC... chiar nu inteleg (si nici nu e nevoie sa mi se explice ca tot nu or sa fie destule argumente).
    3 2
  • Mestere M, sunteti la buget de criza. Benzina ieftina (n-ati avut probleme la pornire?), ho(s)tel ieftin, ce-ati mancat? Saorma? :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru