Adam Caps Lock Design Typography, sansa ta de a-ţi demonstra creativitatea

de Automarket
Luni, 26.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket, Opel şi Bumbac100.ro lansează un concurs de design numit "Adam Caps Lock Design Typography", unde participanţii vor propune un model de personalizare a unui tricou.

Esential 15 cititori Automarket care votează propuneri de design pot câştiga câte un tricou cu desenul câştigător.
Opel şi Automarket îţi pun la încercare simţul estetic în cadrul unui concurs de design dedicat lui Adam. Împreună cu portalul Bumbac100.ro, lansăm un concurs de design de tricouri, cu tema "În câte feluri se poate scrie Adam?". În cazul automobilului, Opel permite 30.000 de variante de personalizare la exterior, care duc la o infinitate de posibilităţi dacă ne uităm şi la elementele de personalizare ale interiorului.

Cei care se simt talentaţi din punct de vedere artistic pot să introducă un design propriu pe portalul Bumbac100.ro, având şansa de a câştiga premii în bani, plus tricoul aferent. În cazul în care aveţi un ochi critic, puteţi să votaţi propunerile de design, caz în care puteţi câştiga unul dintre cele 15 tricouri Bumbac100 puse la bătaie, toate având aplicat design-ul câştigător.

Concursul online "Adam Caps Lock Design Typography" se va desfăşura în perioada 20 noiembrie - 10 decembrie 2012.

Regulamentul concursului poate fi găsit aici. Odată introdus în concurs, un design nu poate fi modificat. Însă, participanţii au dreptul să introducă oricâte designuri doresc, cât timp fiecare este unic şi nu reprezintă o versiune modificată a altui design. Sunt acceptate atât fişiere în format vectorial, cât şi raster, cu condiţia ca acestea să fie lucrate la scară 1:1, având o rezoluţie minimă de 300 dpi. Participanţii la concurs trebuie să aleagă şi să precizeze o culoare pentru tricoul propus (alb, negru, galben sau gri), iar maximul de culori admise în design-ul tricoului este de şase, fiind numărate şi albul şi negrul.

Comentarii (2)

  • Masina de gay!
    2 8
  • aham..
    daca asta e masina de gay fiat 500 si vw up sunt masini de mega extra gay :)))))))))))
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru